Tillfälliga priset på V-kanaler återgår
11 juni, 2020

Tillfälliga priset på V-kanaler återgår

Kategorier: Information

Äntligen är sporten på banan igen! 

Nu börjar sporten komma tillbaka till TV-rutorna - och som vi längtat! Den 17 juni sparkar Premier League igång, följt av premiär för årets säsonger av F1 och IndyCar första veckan i juli. Och med Bundesliga redan i full gång har vi en riktig sportsommar framför oss. 

Rabatterade priset återgår till ordinarie

Detta innebär att det sänkta priset på V sport och V premiere som varat under sportlösa "Corona-tider" avslutas den 30 juni. Då återgår ditt kanalpaketen till det ordinarie priset. För de kunder med V golf och V sport som haft frivisning på filmkanaler, kommer utbudet samtidigt att återgå till det vanliga. På nästa faktura för juli kommer priset att vara justerat. 

Har du fastnat för film och serier under tiden? 

Nu kan du uppgradera till V premium och få halva priset på kanalpaketet i 6 månader! Med V premium får du de senaste filmpremiärerna, prisbelönta TV-serier och de mest populära familjefilmerna - och dessutom livesport från världens bästa ligor och serier som Premier League, Champions League, NHL och Formel 1. 

Kontakta vårt kundlojalitetscenter för att beställa V premium och utnyttja erbjudandet på 50% rabatt i 6 månader (12 månader bindningstid). Du når oss på 0774 - 444 744 och hej@sappa.se. Vi svarar alla dagar, året om 8-22.