Fler kanaler i Sappa Play för kollektiva kunder!
11 april, 2021

Fler kanaler i Sappa Play för kollektiva kunder!

Kategorier: Press

Genom ett nytt avtal med Discovery läggs Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och Discovery till i Sappa Play – streamingtjänsten för de som har digital-TV från Sappa. Från och med 1 juli dyker de fyra nya kanalerna upp i appen för de som har de fyra kanalerna och playtjänsten i sitt kollektiva avtal.

Nu får bostadsrättsföreningar med Sappa Play i sitt kollektiva basutbud en massa reality-TV, dokumentärer och härliga seriefavoriter! Redan idag kan de börja streama kanalernas innehåll.

- Det känns kul att vi nu kan erbjuda våra kollektiva kunder bättre streaming, dessutom så härlig timing nu inför sommaren när många är på resande fot. Vi vet att många av våra kunder tycker om de här kanalerna, så vi hoppas de nu kommer uppskatta friheten i att kunna se på dem när och var de vill, säger Susanna Steinick, produktchef för TV hos Sappa.

I Sappa Play kan du starta pågående TV-program från början och se alla program som visats 7 dagar tillbaka. Dessutom kan du streama i hela EU och casta via Airplay och Chromecast.

Har du Sappa Play från din förening?
Kolla i appen efter de nya kanalerna och har de inte dykt upp automatiskt, är det bara att logga ut och in igen.

Har du Sappa Play i ditt digital-TV-abonnemang?
Då har du tillgång i Sappa Play till de kanaler som ingår i ditt TV-abonnemang. Har du Discovery Channel på din TV så har du Discovery Channel på Sappa Play!