Sappas nya (gamla) ansikten
18 november, 2021

Sappas nya (gamla) ansikten

Kategorier: Om oss

Nu fräschar vi upp Sappas utseende med ansikten som är nya för er kunder, men väldigt bekanta för oss — våra egna medarbetare. För oss på Sappa har alltid personlig kontakt och tillgänglighet varit viktigt. Därför har vi ett kundservicecenter som har öppet för våra kunder varje dag, året om. Våra säljare följer personligen nya bostadsrättsföreningar hela vägen från första kontakt till offert och färdig leverans. De fantastiska kollegorna som gör Sappa till företaget det är, visar vi nu stolt upp!

Upplev friheten med Sappa

Bland Sappas värderingar har länge ordet Friheten haft en central plats — vi strävar efter att både våra kunder och våra anställda ska uppleva en frihet i sin relation med Sappa. För kunderna innebär det bland annat fria villkor i bindningstider och anpassningsbara lösningar för både privatkunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Friheten syns också i Omsorgsportalen, vår öppna marknadsplats för digitala omsorgstjänster, som erbjuder tjänster som ger äldre och funktionsvarierade en mer självständig och fri vardag.

Vad är då mer fritt än ett vardagsrum utan väggar och tak, i den friska luften och bland höstlöven i den svenska naturen.