TV, bredband och telefoni - som du vill!

TV. Med Sappa får du tv utan krångel. Vi har riktigt bra och tillgänglig kundservice, som du når utan knappval, och alla tv-kanaler du kan tänka dig. Dessutom har vi rimliga avtalstider och bara en månads uppsägningstid. Vi tänker nämligen bli Sveriges kundvänligaste tv-leverantör! TV SOM DU VILL. 

Digital-tv, analog-tv, tv via IPTV (även kallad bredbands-tv) och tv via koaxkabel eller fiber. Sappa kan leverera tv i de flesta former till både villor och flerfamiljshus.

I vårt utbud hittar du det mesta du kan tänka dig. Vi har stora blandpaket som innehåller de vanligaste och mest populära tv-kanalerna, vi har små intressepaket som innehåller kanaler inom olika genres och vi har många HD-kanaler och utländska kanaler som du kan köpa en och en. För dig som vill se mycket film eller som vill följa de hetaste sportligorna och de senaste serierna har vi även kompletta utbud från både Viasat och C More.

BREDBAND och FAST TELEFONI. Sappa har bredband som passar alla! Vi levererar bredband både via fiberanslutning och koaxkabel - oAvsett vilka förutsättningar som finns hemma hos dig får du en snabb och säker uppkoppling.

Hos Sappa kan du välja hastighet både nedströms och uppström och självklart har våra modem eller routrar både wifi och kabelanslutning! Vill du som ett komplement ha fast telefoni, erbjuder vi även det.

ENKELT. Vi vill att det ska vara enkelt att vara kund hos Sappa. Du kan skaffa abonnemang utan bindningstid från oss, med undantag för Viasats kanaler och kanalpaket. Viasats abonnemang kan du bara köpa med minst 12 månaders bindningstid, precis som hos alla andra operatörer.

INGA KNAPPVAL. När du ringer till oss svarar vi alltid utan att stoppa dig med oändliga knappval. Vi finns på plats kl 8-22, årets alla dagar. Och om du säger upp ett abonnemang så avslutar vi det nästkommande månad, förutsatt att du inte har bindningstid på abonnemanget.  

KONTAKT. Mejla hej@sappa.se eller ring 0774-444 744 om du vill komma i kontakt med oss!

AB Sappa, org nr: 556453-6281, Grafiska vägen 2A, 41263 Göteborg