Smarta Hem Startkit

För dig som är ny till Smarta Hem och behöver några enkla produkter att starta med. 

Vi har satt ihop ett startkit med tre enkla produkter som har flera olika användningsområden. Utforska hur Smarta Hem kan göra din vardag bekvämare och tryggare!  

  • Smart lampa: En dimbar glödampa som ansluter till din gateway. Tänd och släck på distans, ställ in så att den tänder sig en viss tidpunkt — eller varför inte när du går in igenom ytterdörren. 
  • Magnetsensor:  Placeras på en dörr eller ett fönster. Koppla ihop med lampor så att de tänds när ytterdörren öppnas, och få notiser till din telefon när barnen kommer hem — eller om dörren har öppnats när det inte borde vara någon hemma. 
  • Fjärrströmbrytare: En enhet med stora möjligheter till att automatisera och fjärrstyra dina enheter! Du kan till exempel sätta den mellan vägguttaget och kaffebryggaren för att starta kaffet från sängen, eller till altanbelysningen så att den lyser när du kommer hem. Den kan också anslutas till plattången, för att du ska vara säker på att det är avstängt när du lämnar hemmet. 
  • Gateway och app: Din gateway kopplar trådlöst ihop de smarta produkterna med appen som fjärrkontroll. Abonnemangstjänst för 69 kr/mån i 6 månader.

Köp allt du behöver i ett startkit till paketpris!


Villkor

  • Månadskostnad för gateway och app: 69 kr/mån i 6 månader. Därefter ordinarie pris. 
  • Engångskostnad för produkterna, som du behåller oavsett om du avslutar abonnemanget: 499 kr (ord. pris 738,50 kr).