Smarta Hem paket

För dig som är ny till Smarta Hem och behöver några enkla produkter att starta med. 

Vi har satt ihop ett startkit med tre enkla produkter som har flera olika användningsområden plus vår gateway och app. Utforska hur Smarta Hem kan göra din vardag bekvämare och tryggare!  

  • Smart lampa: En dimbar glödampa som ansluter till din gateway. Tänd och släck på distans, ställ in så att den tänder sig en viss tidpunkt — eller varför inte när du går in igenom ytterdörren. 
  • Magnetsensor:  Placeras på en dörr eller ett fönster. Koppla ihop med lampor så att de tänds när ytterdörren öppnas, och få notiser till din telefon när barnen kommer hem — eller om dörren har öppnats när det inte borde vara någon hemma. 
  • Fjärrströmbrytare: En enhet med stora möjligheter till att automatisera och fjärrstyra dina enheter! Du kan till exempel sätta den mellan vägguttaget och kaffebryggaren för att starta kaffet från sängen, eller till altanbelysningen så att den lyser när du kommer hem. Den kan också anslutas till plattången, för att du ska vara säker på att det är avstängt när du lämnar hemmet. 
  • Gateway och app: Din gateway kopplar trådlöst ihop de smarta produkterna med appen som fjärrkontroll. 

Köp allt du behöver i startkitet till paketpris!

Små val, stor skillnad

Så gott som alla funktioner i hemmet kan göras smarta, men du måste inte börja med allt på en gång. Du behöver inte heller vara ingenjör för att lyckas med ditt nya smarta hem. Alla smarta produkter styrs av din gateway och den styr du i sin tur med appen Sappa Smarta Hem.

TIPS FÖR ETT SMART HEM