C Mores streamingtjänst

Kom enkelt igång med ditt C More-konto så du kan streama ditt utbud på flera enheter.

Så här aktiverar du:  

Här nedan kan du stegvis följa hur du aktiverar ditt C More-konto eller loggar in med ett befintligt TV4 Play-konto.     

Steg 1: Ange operatörsuppgifter 
Gå till cmore.se/operator/login för att ansluta dina operatörsuppgifter. Välj sedan Sappa i listan. Fyll i ditt kundnummer och postnummer. Klicka på "Anslut till C More".  
  
Steg 2: Anslut ett C More-konto 
När du klickat på "Anslut till C More" kan du välja att skapa ett C More-konto eller logga in med ett befintligt konto (detta gäller bara om du har ett TV4 Play-konto sedan tidigare).  

Steg 2A: Skapa ett C More-konto  Om du väljer fliken "Skapa konto" fyller du i en valfri e-postadress, förnamn, efternamn och väljer ett lösenord. När alla fält är ifyllda går det att klicka sig vidare via knappen "Skapa konto".  

 
Steg 2B: Logga in   
Om du har ett TV4 Play-konto sedan tidigare kan du välja fliken "Logga in" iställer för "Skapa konto" och fylla i din e-postadress och lösenord för att koppla ihop detta med ditt C More-konto.  

 
Steg 3: Anslutningen klar     
Nu är du inloggad i tjänsten och kan framöver logga in med din e-postadress och lösenord i alla dina enheter för att börja titta. Du kommer alltså inte logga in via operatörsuppgifter som du gjort tidigare utan du loggar in i den första inloggningsvyn.  

 

Redan ansluten till operatörsuppgifter  

Du behöver enbart göra anslutningen till ett C More-konto 1 gång, och när det väl är gjort kan du logga in via det vanliga loginet med dina operatörsuppgifter som är din e-postadress och lösenord. Om du försökt ansluta ett konto trots att det redan är anslutet får du upp ett felmeddelande där det står vilken e-postadress du redan anslutit kontot till. Du fyller då i e-postadress och lösenord och klickar på "Logga in".  

Felaktig epostadress

Om du råkat ansluta operatörsuppgifterna till en felstavad e-postadress så kan C Mores kundtjänst hjälpa dig med detta. Men om du inte alls vet vilken e-postadress du anslutit kontot till får du kontakta Sappas kundtjänst.  

Befintligt konto

Om du försöker skapa ett nytt C More-konto fast du redan har ett C More-konto kopplat till den angivna e-postadressen (t.ex. om du har ett konto på TV4 Play) får du upp ett felmeddelande och hamnar automatiskt på fliken "Logga in" med din e-postadress ifylld. Du kan då logga in med den angivna e-postadressen och lösenord.  

Behöver du någon hjälp?

Till frågor & svar