11 mars, 2014

Nytt upplägg & pris för Sappa Alltid

Vi vill att det ska vara enkelt att vara kund hos Sappa. Den 1 april ändrar vi därför upplägget på vårt instegspaket Sappa Alltid, så att du bara behöver skaffa kanalpaketet en gång.

Sappa Alltid på 4 tv-apparater för 49 kr/mån

Tidigare har man behövt skaffa Sappa Alltid till varje tv-apparat som man vill se tv på. Detta har både varit en krånlig och dyr historia för många kunder. Vi har nu valt att lyssna till våra kunders önskemål och kommer därför förenkla upplägget på vårt instegspaket Sappa Alltid. Framöver kommer Sappa Alltid ingå på upp till fyra tv-apparater.För att kunna möjliggöra detta kommer vi höja priset på Sappa Alltid till 49 kr/mån.

Du som har digital-tv på 2 tv-apparater kommer spara 17 kr/mån på förändringen! Ännu mer sparar du som tittar digitalt på fler tv än så. För dig som ser digital-tv på 1 tv-apparat blir det istället 16 kr dyrare varje månad.

Då förändras upplägget och priset för dig

För nya kunder gäller det nya upplägget från och med den 1 april 2014. För dig som redan är kund hos Sappa förändras Sappa Alltid den 1 maj och du kommer se prisändringen på fakturan i april.

Ett undantag finns. Vi höjer inga priser under bindningstider och därför får du som har digital-tv på 1 tv-apparat och ett bundet abonnemang prisändringen först när din bindningstid löper ut.

Mer om Sappa Alltid

Ett abonnemang på digital-tv från Sappa börjar alltid med vårt instegspaket Sappa Alltid. Med Sappa Alltid på plats kan du skaffa kanalpaket och kanaler samt beställa enstaka matcher från bland annat SHL och Allsvenskan.