13 november, 2014

Grattis till oktobervinnarna!

Vi har under 1-31 oktober haft två olika tävlingar. En på Sappas facebook-sida och en på www.sappa.se. Nu är båda tävlingarna avslutade och vinnarna är utsedda. 

Tävlingen om 5 SHL-biljetter är nu avslutad och vinnaren blev..

Vi fick in fler än hundra bidrag under tävlingsperioden. Många svarade rätt på alla frågor och motiveringarna var väldigt kreativa. Det var minst sagt svårt för juryn att utse vinnarna.

Men tillslut kom juryn fram till ett beslut...Vi gratulerar Emil Jonasson Svärdsby som blev den lyckliga vinnaren av 5 hockeybiljetter till valfri SHL-match. Hoppas ditt favorit-lag går hela vägen i år!

Horse & Country tävlingen är nu avslutad och vinnarna är utsedda!

Det var lika tufft för juryn att enas om vinnarna här då hundra olika hästnamn kom in. Det fanns både roliga, kreativa och vackra namn. Till slut vann hästnamnet Pascal som lämnades in av: Titti Holmberg. Grattis till Titti som är vinnare av två biljetter till Sweden International Horse Show i Stockholm + en övernattning på hotell i närheten av arenan. 

På andra plats kom hästnamnet: Zahnzibar med en bra motivering till. Det var Lina Björck som skickade in detta. Grattis Lina! Du vinner en snygg jacka från hästkanalen Horse & Country. 

Vinnarna har blivit informerade och juryns beslut går ej att överklaga. Ett stort tack till alla som deltog! 


Missa inte årets bästa deal från Sappa!

Läs mer om Sappas julklapp här. Det är en deal du inte vill missa..