Ny mjukvara till HD-boxen Dilog DCH-760

Ny mjukvara till HD-boxen Dilog DCH-760

Den 1 december 2015 kommer vi att skicka ut en ny mjukvara till HD-boxen Dilog DCH-760

Vad behöver jag göra efter att den nya mjukvaran finns tillgänglig?
När vi har arbetat klart kommer du få upp ett meddelande på tv:n om att din box hittat nya kanaler. Använd din tv-dosa och markera JA och tryck OK så hämtas den nya kanallistan till din box. När du hämtat den nya kanallistan behöver du göra om dina favoritlistor.

Vad ska jag göra om jag inte får upp något meddelande?
Om du inte får upp meddelandet automatiskt och om några kanaler fsvinner, behöver du göra en fabriksåterställning av din box.

Så här gör du en fabrikåterställning: Meny / Konfiguration / Systeminställningar / Återställ till fabriksinställningar / Ange lösenord 1111 / Tryck OK / Boxen startar nu om / Se så att det står svenska, hybridläge och automatisk i de 3 fälten / Välj OK.


Kontakta oss gärna

Om du stöter på patrull eller om du funderar över något är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns på plats och hjälper dig på 0774-444 744, hej@sappa.se och @sappasomduvill, alla dagar kl. 8-22.