Kanalförändring i C More-paket
23 december, 2016

Kanalförändring i C More-paket

Kategorier: Kanalinformation

Det nya året är snart här och den 1 januari 2017 sker förändringar i C More's paketering

C More kommer inte att förlänga tennisrättigheterna för ATP och WTA efter 1 januari 2017. Därför väljer C More att justera i sina paketeringar och ge dig tillgång till mer sport via en C More Live-kanal. Se nedan vad det innebär för dig som har följande C More-paket. 

Detta är förändringen för dig som har C More Sport-paketet: Den 1 januari 2017 byter kanalen C More Tennis namn till C More Live 5. Du behöver inte göra något för att få igång kanalen, utan den kommer per automatik dyka upp i tv-rutan den 1 januari 2017 när du besöker kanalplats: 89.

Detta är förändringen för dig som har C More Sport, Film och Serier-paketet: Den 1 januari 2017 byter kanalen C More Tennis namn till C More Live 5. Du behöver inte göra något för att få igång kanalen, utan den kommer per automatik dyka upp i tv-rutan den 1 januari 2017 när du besöker kanalplats: 89.

Detta är förändringen för dig som har C More Family-paketet: Den 1 januari 2017 ersätts kanalen C More Tennis med C More Live HD. Du behöver inte göra något för att få igång kanalen, utan den kommer per automatik dyka upp i tv-rutan den 1 januari 2017 när du besöker kanalplats: 101.

Vad kommer man kunna se på C Mores Livekanaler?

C More's live-kanaler visar direktsända matcher från ligor när det spelas flera matcher samtidigt. Här visas även repriser för de som vill se redan spelade matcher i efterhand.

Du är alltid välkommen att kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22. Du når oss på 0774-444 744, hej@sappa.se och @sappasomduvill.