Love Stories på Viasat

Love Stories på Viasat

06 februari 2018 TV-tips

Love Stories på Viasat! 

Snart är Alla Hjärtans dag här. Men redan nu kan du komma i stämning med romantiska filmer på Viasat. Mellan 9-14 februari kan du njuta av några av årets bästa kärlekshistorier. 

Filmtips för romantikern 

Här nedan tipsar vi om titlarna som kommer visas på Viasat Film Hits HD (kanalplats 113) mellan 9-14 februari. Luta dig tillbaka och välj ut dina favoriter.

New In Town 
Komedi/romantik från 2009. Visas 9/2. 
Lucy Hill är en ambitiös karriärskvinna som bor i Miami. När hon blir erbjuden ett tillfälligt projekt - mitt ute i ingenstans - för att omstrukturera en fabrik, hoppar hon på eftersom hon förstår att en befordran ligger nära.

Hello My Name is Doris 
Drama/komedi från 2016. Visas 9/2. 
En kvinnas värld vänds upp och ner av en snygg ny yngre kollega i en fyndig och rörande historia om att hitta sig själv sent i livet. 

The Meddler 
Drama/komedi från 2015. Visas 9/2. 
En nybliven änka flyttar tvärs över USA för att komma närmare sin dotter och börjar styra och ställa med andras liv.

Beauty and the Beast
Romantik/familjefilm från 2017. Visas 9/2, 10/2, 
Upplev en fantastisk resa med Belle som tas tillfånga av ett Odjur i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade personal, och lär sig att se bortom Odjurets ohyggliga yttre och inse att där döljs en äkta prins med ett gott hjärta.

Twilight Saga: Breaking Dawn 2
Drama/romantik från 2012. Visas 9/2, 10/2. 
Efter Renesmees födelse tvingas Cullens ta hjälp av andra vampyrklaner för att skydda henne mot falska anklagelser som hotar att föra familjen inför rätta hos Volturi.

Ella Enchanted
Komedi/familjefilm från 2004. Visas 9/2, 10/2. 
Ella bor i en magisk skog där varje nyfött barn får en unik gåva av en fe. När Ella kom till världen fick hon lydighet i present, vilket innebär att hon tvångsmässigt följer varje befallning.

Light Between Oceans
Drama/romantik från 2016. Viasas 10/2, 11/2. 
Fyrvaktaren Tom Sherbourne och hans glädjestrålande och käcka Isabel lever tillsammans på en ö utanför Australiens kust. Men deras vindpinade värld kapsejsar när Isabel får veta att hon inte kan få barn.

Den allvarsamma leken
Drama/romantik från 2016. Visas 10/2. 
Journalisten Arvid Stjärnblom och konstnärsdottern Lydia Stille träffas i skärgården en vacker försommarkväll. Omedelbar förälskelse uppstår.

Karen Kingsbury's The Bridge
Drama/romantik från 2015. Visas 10/2. 
Två unga studenter blir nära vänner under sin första termin i högskolan - en tid som ska komma att definiera deras liv.

Girl on the Train 
Drama från 2016. Visas 11/2, 12/2. 
Rachel Watson är besatt av det till synes perfekta par som hon varje dag ser från sitt pendeltåg som passerar parets hus. En dag får hon se något chockerande och i det ögonblicket förändras allting.

You Get Me
Thriller från 2017. Viasas 11/2, 12/2.
Tyler är vansinnigt kär i sin perfekta flickvän Ali, men efter ett gräl gör de slut. Han träffar Holly som är ny i stan och ger honom en natt som han aldrig kommer att glömma. Morgonen därpå får Tyler veta att Ali vill ha tillbaka honom och att Holly ska börja på deras skola.

Water for Elephants
Drama/romantik från 2011. Visas 11/2, 12/2. 
En student går med i en cirkus men faller för cirkusdirektörens fru.

Melinda and Melinda
Drama/komedi från 2004. Visas 13/2.  
Vi får följa två olika utvecklingar av det händelseförlopp som följer då Melinda oannonserad dyker upp hemma hos ett ungt par och blir en del av deras liv och vänskapskrets.

To Rome With Love
Romantik/komedi från 2012. Visas 13/2.
I Rom har allt och alla sin egen historia. Rom är staden där människor möts och där alla kan hitta sitt eget äventyr. 

Management
Drama/komedi från 2008. Visas 14/2.
Man kan komma långt på ett glas champagne och en klapp i baken! En frustrerad affärskvinna på försäljningsresa? Och en misslyckad motelldirektör med smak för billig champagne och runda bakdelar?

Fifty Shades of Grey
Drama/romantik från 2015. Visas 14/2.
Ana är en oerfaren collegestudent som får i uppgift att intervjua den mystiske miljardären Christian Grey. Men det som börjar som ett affärsmöte förvandlas snabbt till ett okonventionellt förhållande.

Fifty Shades Darker
Drama/romantik från 2017. Visas 14/2.
När en sårad Christian Grey försöker att få Ana åter, ställer hon som motkrav att deras arrangemang ska se annorlunda ut den här gången. 

Få tillgång till Viasat Film Hits HD 

Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande på Viasat Film. Skaffa Viasat Film i 12 månader och få de 3 första månaderna för 0 kr. Du får 6 populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du kan streama film och serier i din dator, surfplatta och mobil. Här kan du läsa mer om erbjudandet.

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.