Vi söker en kommunikatör!

Vi söker en kommunikatör!

11 juli 2018 Om oss

Är du en skicklig kommunikatör? 

Vill du spela en viktig roll i framgångarna för en av Sveriges snabbast växande leverantörer inom tv, bredband och kundlojalitet? Då kan du vara personen vi letar efter!

Som kommunikatör på Sappa tillhör du marknadsavdelningen och utgör ett stöd åt våra olika avdelningar för extern såväl som intern kommunikation. Dina arbetsuppgifter kommer vara väldigt varierande vilket ställer höga krav på dig som individ, där du snabbt kan ändra fokus.

Du kommer b.la.

  • Verka för att Sappa.se ska generera fler affärer utifrån ett säljande copy-perspektiv.
  • Producera innehåll på Sappas sociala medier.
  • Anpassa och personalisera budskap till olika kundsegment och försäljningskanaler.
  • Utforma digitala såväl som tryckt material, både grafiskt och textmässigt.
  • Löpande vara delaktig i arbete med optimering, test och uppföljning av resultat.

I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att optimera och hålla ihop kommunikationen, uppdatera och utveckla vår varumärkeskännedom i flertal kanaler samt ta fram designmaterial som följer Sappas grafiska profil.

Du kommer att skapa marknadsaktiviteter i både digital och tryckt form, som t.ex. nyhetsbrev, sökmotorer, webbplatser, reklamblad och informationsbrev. Rollen utmanar på så sätt både din kreativitet inom grafisk design och kommunikation. 

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på minst 12 månader på AB Sappa huvudkontor i Göteborg. Sista ansökningsdag är 2018-08-12, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Förväntad tillsättning av tjänsten är så snart som möjligt, så maila din ansökan till maria.lund@sappa.se. direkt! Blir du en av våra slutkandidater kommer vi att be dig genomföra några arbetsprov.

För frågor om tjänsten, kontakta marknadsansvarig Maria Lund: 0708-12 18 73. Du kan också läsa mer om tjänsten som kommunikatör här

Om kundlojala Sappa!
Sappa är en av Sveriges mest kundvänliga telekomoperatör som levererar tv, bredband och telefoni utan krångel. Vi har riktigt bra och tillgänglig kundservice och alla tv-kanaler du kan tänka dig. Dessutom har vi rimliga avtalstider och bara en månads uppsägningstid. Vi har nämligen valt en egen väg i en bransch som länge varit synonym med krångliga avtal, långa bindningstider och oändliga telefonköer. Spana in sappa.se för att se mer vad vi gör!