SHL pay-per-view
20 september, 2018

SHL pay-per-view

Kategorier: TV & play

Pay-per-view matcher från SHL 

Vill du se några av de största SHL-matcherna? Eller kanske bara matcherna från ditt favoritlag? Köp enstaka livematcher direkt till din tv via vår pay-per-view tjänst. Perfekt för dig som inte vill teckna ett stort abonnemang, men ändå vill ta del av grym hockey i HD-kvalitet. Det enda du behöver är ett digital-tv abonnemang hos oss och en tv. Du beställer enkelt dina pay-per-view SHL-matcher inne på Mitt Sappa. Kostnaden för pay-per-view debiteras på din nästa faktura. 

Så här beställer du

På vår pay-per-view sida kan du se kommande matcher som går att beställa. Du får en översikt över vilka lag som spelar, vilken kanal matchen kommer sändas på, pris och tidpunkt när du får tillgång till kanalen. När du hittat en pay-per-view match som du vill beställa loggar du in på Mitt Sappa och under fliken "Pay-Per-View" visas alla matcher. För att beställa en pay-per-view match klickar du på "Beställ match". Du får då upp en ruta med den match du valt och för att beställa klickar du på "Bekräfta". Skulle du ångra dig klickar du bara på "Avbeställ match".  

SHL 2018/2019 spelschema och tabell

Håll dig uppdaterad om hur ditt favoritlag spelar med vårt spelschema för SHL 2018/2019. Nyfiken på de aktuella resultaten och tabellen för SHL-säsongen? Här hittar du det.