Det som göms i snö

Det som göms i snö

16 november 2018 TV-tips

Robert Gustafsson i kriminalserie på Viasat

Missade du när den omtalade serien Det som göms i snö sändes i somras? Lugn, nu kommer serien sändas på nytt på Viasat! Ett mörkt, psykologiskt kriminaldrama med Leif GW Persson som upphovsman och Robert Gustafsson i huvudrollen. Premiär den 23 november på Viasat kl. 21.00!

Handling Det som göms i snö

Det som göms i snö kretsar kring Peter Wendel, ledare för Kalla fall-gruppen på Stockholmspolisen, som kommer en rättshärva på spåren. Hans team består av en omaka samling personer med inbördes frostiga relationer. Trots samarbetssvårigheter hittar de snart tecken på att en oskyldig man dömts för mord. Men utredningen försvåras av Wendels röriga privatliv och instabila psyke.

Titel: Det som göms i snö 
Genre: Thriller/Drama
Längd: 40 min
Säsong: 1
Antal avsnitt: 8
Premiär: 23 november
Tid: 21.00
TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112)

Se Det som göms i snö på Viasat

Vill du kunna se premiären av Det som göms i snö på Viasat? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de första 3 månaderna för 0 kr! Du får fem populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama Det som göms i snö i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.