Bergs drömkåk
19 oktober, 2019

Bergs drömkåk

Kategorier: TV-program

Ny programserie på kanal 5!

Carina och Erik Berg har köpt sitt drömhus. Problemet är bara att det är i stort behov av renovering. Följ parets renoveringsresa i nya programserien Bergs drömkåk! Premiär 22 oktober kl 21:00 på kanal 5.

Handling

Ett skärgårdshus utan tak, med hål i väggarna, byggställningar precis överallt, inget vatten och ingen toalett. Kan man verkligen köpa det? Absolut! Det är exakt vad Carina och Erik Berg har gjort. De föll pladask för den idylliska skärgårdsdrömmen första gången de såg den. Här fantiserar de om att skapa sin alldeles egna oas, men inser ganska snart att deras drömkåk är en oerhört lång renoveringsresa bort. Det avskräcker dock inte Carina och Erik från att kavla upp ärmarna och hantera verktyg de knappt hållit i sina händer tidigare. I höst följer vi de glada, och något skräckslagna, husägarnas renoveringsresa. Frågan är bara – kommer de lyckas förverkliga sin drömkåk?

Titel: Bergs drömkåk
Säsong: 1
Genre: Reality
Premiär: 22 oktober
Tid: 21:00 
TV-kanal: Kanal 5 (kanalplats 5)  

Se Bergs drömkåk på TV

Vill du se det nya programmet på Kanal 5? Lägg till Kanal 5 i Sappa Fem eller Sappa Tio. Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalen eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Streama programmet

När du skaffar ett digitalt TV-abonnemang utöver Sappa Alltid där Sappa Play finns tillgängligt kan du enkelt streama serier i din mobil, dator och surfplatta. Läs mer om Sappa Play här.