Maskineriet - Ny nordisk thrillerserie
19 maj, 2020

Maskineriet - Ny nordisk thrillerserie

Maskineriet - en högklassig nordisk thrillerserie

Olle vaknar på en färja utan minne om hur han hamnat där eller varför det ligger en väska med miljoner i sedlar, en rånarluva och en pistol bredvid honom. Allt han vet är att han måste fly. Premiär på Viasat Series HD den 24 maj kl 21:45. 

Handling 

Olle Hultén är en helt vanlig familjefar som efter en konferens med jobbet vaknar upp på bilfärjan mellan Sandefjord och Strömstad, utan att ha en aning om hur han hamnade där. Bredvid honom ligger en väska fylld med sedlar, en pistol och en rånarluva. Olle förstår ingenting, minns ingenting - men instinktivt börjar han fly från polisen som jagar honom och beger sig ut på en våldsam jakt på de riktiga gärningsmännen. 30 miljoner kronor är stulna från en värdedepå i Sandefjord och flera människor har dött i dådet. Olle måste på egen hand försöka hitta personerna som vill sätta dit honom. Allt för att rentvå sig själv innan polisen hinner ifatt.

I huvudrollerna ser vi Kristoffer Joner, Jakob Eklund, Julia Schacht och Anderz Eide. 

Titel: Maskineriet   
Säsong: 1   
Genre: Thriller 
Språk: Svenska och danska  
Antal avsnitt: 7   
Premiär: 24 maj 21:45   
Kanal: Viasat Series HD

Maskineriet - streama eller se på TV? 

Vill du följa Advokaten på TV? Viasat Series ingår i kanalpaketen Viasat Film och Viasat Film & Sport. När du skaffar ett Viasat-paket får du dessutom tillgång till streamingtjänsten Viaplay, där du även kan se den här serien och mycket mera i din dator, surfplatta och mobil.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.