Sappa Alltid blir Digitalkort
01 oktober, 2020

Sappa Alltid blir Digitalkort

Kategorier: Information

Från och med den 1 oktober 2020 kommer en mindre produktförändring ske hos oss. Vårt digitala instegspaket Sappa Alltid byter namn till Digitalkort. Samtidigt förändras priset för våra extrakort. Förändringen innebär ingen prisförändring eller kanalförändring för ditt nuvarande utbud.

Vad innebär förändringen med Sappa Alltid?

Till skillnad från Sappa Alltid som var ett kanalpaket, så är Digitalkort avgiften för ditt programkort och krypteringen av TV-signalen. Digitalkortet ger dig i sin tur tillgång till digitala TV-kanaler. Låter det krångligt? Ingen fara, förändringen innebär inte någon justering för varken pris eller vilka kanaler du har tillgång till idag.

Vad innebär förändringen för extrakort?

Extrakort gör att du kan få samma kanalpaket till fler TV-apparater. Från och med 1 oktober kommer det kosta 29 kr/mån per TV för extrakortet. Detsamma gäller för det digitala basutbudet till fler TV-apparater, dvs. 29 kr/mån. Priserna för vad själva kanalpaketet kostar till extra TV-apparater är oförändrade och finns att hitta att läsa om på sappa.se/extrakort. Om du redan har extrakort till fler än en TV-apparat idag kommer du att behålla ditt pris. Om du däremot beställer extrakort efter 1 oktober gäller det nya priset på det nya extrakortet, men slår också igenom på dina övriga extrakort om du har flera.