Två nya paket från discovery+ hos Sappa
16 februari, 2022

Två nya paket från discovery+ hos Sappa

Kategorier: TV & play

Den 16 februari lägger vi till ytterligare två streamingpaket från discovery+ i vårt TV-utbud. Därmed blir Sappa också återförsäljare av samtliga av paketen från discovery+. De nya paketen som tillkommer är discovery+ Sport Premium + C More Sport och discovery+ Underhållning + TV.

discovery+ Underhållning + TV

Se exklusiv underhållning, aktuella dokumentärer och livestreamade TV-kanaler med Discoverys streamingtjänst discovery+ Underhållning + TV! 

Med discovery+ Underhållning kan du se prisbelönade dokumentärer såsom Planet Earth och The Hillside Strangler. Dessutom får du tillgång till discovery+ stora bibliotek med reality-TV, från Top Gear till Välkommen till Köping och serier som Sommaren med släkten och Mörkt hjärta. 

Du kan också livestreama 18 TV-kanaler: SVT1, SVT2, TV4, Kanal 5, Sjuan, Kanal 9, Kanal 11, TV12, ID, TLC, TV4 Film, TV4 Guld, TV4 Fakta, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn och SVT24. 

Beställ streamingpaketet här.

discovery+ Sport Premium + C More Sport

Här får du discovery+ största paket med Discoverys kompletta utbud av sport och underhållning, serier och dokumentärer och dessutom C Mores linjära sportkanaler.

Se discovery+ stora bibliotek med reality-TV från Top Gear och Välkommen till Köping, populära serier som Pappas pojkar och Mörkt hjärta och dokumentärer som bland annat Planet Earth och The Hillside Strangler. 

Streama hela Allsvenskan och Superettan i fotboll, PGA-touren, Olympiska Spelen, ATP-touren i tennis, Eurosport och mycket mer.

Dessutom alla C Mores sportkanaler med matcher från bland annat SHL, HockeyAllsvenskan, La Liga och Serie A.

Du kommer också kunna livestreama 29 TV-kanaler: SVT1, SVT2, TV4, Kanal 5, Sjuan, Kanal 9, Kanal 11, TV12, ID, TLC, TV4 Film, TV4 Guld, TV4 Fakta, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn, SVT24, Eurosport 1, Eurosport 2, Sportkanalen, C More Fotboll, C More Hockey, C More Mix och C More Live 1-5.

Beställ streamingpaketet här.