Naket dejtande varvat med vilda västern i juni!
16 juni, 2022

Naket dejtande varvat med vilda västern i juni!

Kategorier: TV-tips

Programledaren Sofia Wistam om dejtingprogrammet Naked Attraction Sverige: "Dejtingvärlden idag är präglad av filter och fasader och därför känns det kittlande med ett program där vi går rakt på den nakna sanningen. Jag hoppas och tror verkligen att det kan bidra till att avdramatisera nakenhet och att tittarna får en lika stor boost kring sina egna vackra kroppar som de modiga deltagarna".

I Viaplays nya originalserie Billy the Kid skildras historien om hur "Billy the kid" redan vid 15 års ålder var en offentlig person som tidningarna flitigt följde och skrev om. Han fick många rubriker och var mer omskriven än de flesta amerikanska politiker och statstjänstemän. Trots att Billys liv enligt historien var kort så levde legenden om honom vidare långt efter hans död.

Nytt från Discovery+ i juni

Naked Attraction Sverige

I Naked Attraction befinner vi oss långt ifrån den putsade digitala personan och dejtingappar. Istället testas dejting i omvänd ordning, där deltagarna introduceras för en potentiell och spritt språngande naken partner.

Naked Attraction har gjort stor succé i flertalet länder, som ett program som lyfter och hyllar alla kroppars unika skönhet och därmed bryter fördomar kring kroppsideal och normer. Programleder Naked Attraction gör tittarfavoriten Sofia Wistam

Något du kanske inte visste:   Sverige är det 10.e landet i ordningen som sänder Naked Attraction, programmet har sitt ursprung i Storbritannien.

Estonia: Fyndet som förändrar allt

Dokumentärserien Estonia - fyndet som ändrar allt hade premiär i september 2020 och kom snabbt att bli internationellt uppmärksammad och satte igång en politisk jordbävning som kom att ändra historien. Nu får den flerfaldigt prisbelönta dokumentären en uppföljare i två delar, som följer nya undersökningar av vraket och arbetet framåt för att försöka få klarhet i vad som hände den där natten för snart 30 år sedan.

Discovery+ dokumentären har världspremiär den 19 juni på discovery+ och kl 20.00 på Kanal 5.

Något du kanske inte visste:   "Estonia – fyndet som ändrade allt" har bland annat belönats med Stora journalistpriset för årets avslöjande. Men den har också kritiserats av bland andra Jan Guillou och Janne Josefsson för att vara konspirationsteoretisk. Vad är din uppfattning?

Läs mer om Discovery+ och beställ här

Nytt från CMORE i juni

MacGruber

Stjärnspäckad parodi på den explosiva kultserien MacGyver, med bland andra Will Forte, Billy Zane, Kristen Wiig, Ryan Phillipe och Laurence Fishburne. Tio år efter filmen med samma namn blir MacGruber äntligen fri från ett långt fängelsestraff och återförenas med sina vapendragare, Vicki St. Elmo och Dixon Piper. MacGruber har nu bara ett mål i sikte, att förinta sin gamla fiende, Enos Queeth.

Något du kanske inte visste:   Rollen som MacGruber's fiende, Enos Queeth, var först tänk att spelas av Mickey Rourke. Men Mickey Rourke hoppade av produktionen av oklar anledning strax innan inspelningsstart och Billy Zane fick hoppa in och fylla den rollen istället.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Animerat äventyr om 13-årige Brooklyn-killen Miles Morales som får blir biten av en radioaktiv spindel, får superkrafter och en möjlighet att bli den nye Spider-Man. Snart ställs han mot skurken Kingpin men får hjälp av en rad olika figurer från parallella universum som också har spindelkrafter. En publik- och kritikersuccé som vann såväl Oscar som Golden Globe och Bafta för bästa animerade film.

Något du kanske inte visste: Om du pausar någon gång under filmen när ett tåg kör förbi, kommer du med största sannolikhet att se den gamle serietidningskaparen Stan Lee som passagerare. Animatörerna älskar att gömma sådana små överraskningar i sina filmer.

Läs mer om CMORE och beställ här

Nytt på Paramount+ i juni

South Park: The Streaming Wars

En av de mest framgångsrika animationsserierna för vuxna någonsin, släpper ännu en film.
I denna fristående South Park-film bråkar Cartman med sin mamma, samtidigt som en episk konflikt blossar upp i den lilla staden och till slut hotar hela South Parks existens.

Något du kanske inte visste:   South Park som serie har funnits sedan 1997 och har hunnit med hela 25 säsonger med över 300 avsnitt och 4 spelfilmer.

Why women kill (säsong 2)

Serien följer tre kvinnor som lever i tre olika decennier; en hemmafru på sextiotalet, en livlig societetskvinna på åttiotalet och en tuff advokat från 2018. Den gemensamma nämnaren är att alla tre är besvikna på sina äktenskap och de måste alla handskas med otrohet. 

Något du kanske inte visste: Varje avsnitts titel i säsong 1 är en parodi på citat från kända filmer. Och varje avsnitts titel i säsong 2 är döpta efter klassiska svartvita filmer från 1940- och 1950-talet.

Läs mer om Paramount+ och beställ här

Nytt från Viaplay i juni

Billy the kid

I Viaplays nya originalserie Billy the Kid skildras historien om just Billy the Kid (Tom Blyth) – även känd som William H. Bonney - som en av gamla västerns kanske mest missuppfattade personer. Serien berättar om hur han inte alls var en kallblodig mördare eller rånare som många tror, utan i stället en karismatisk revolverman som råkat hamna mitt i en fejd mellan två gäng.

Billy the Kid hade irländska rötter och växte upp i en laglös och våldsam värld, men var till skillnad från många andra revolvermän en snäll och respektfull ung man, som dessutom kunde läsa och räkna.

Något du kanske inte visste: I verkligeheten har Billy's begravna kropp grävts upp och stulits 2 gånger av okända personer. På 1950 talet fick han sin nuvarande gravplats, i old fort Sumner, tillsammans med Charlie Bowdrie och Tom O'Folliard som var hans kumpaner. På gravstenen är ordet "Pals" inristat. Billy's fötter är fortfarande ihopkedjade.

Läs mer om Viaplay och beställ här

%

MCEPASTEBIN%

Obegränsat med filmer och serier!
Gillar du också film och serier? Nu får du tillgång till hela kanalpaket Viasat Film mellan 9-15 mars, helt gratis. Fem renodlade filmkanaler - genrer och utbud för hela familjen - sändning dygnet runt.
Höjdpunkter under frivisningen
Frivisningen av Viasat Film bjuder på en vecka med förstklassig underhållning. Allt ifrån action till drama, romantik och spänning. Här nedan tipsar vi om några utvalda favoriter under veckan:
The Bond Collection
Det är Bond-månad på Viasat. På kanalen Viasat FIlm Hits visas Bondfilmer varje dag, dygnet runt. Det är helt enkelt det bästa sättet att ladda upp inför den senaste 007-filmen "No Time to Die", som har biopremiär senare i vår.
 
Long Shot – Fredag 13 mars kl 21:00  (Viasat Film Premiere HD)
När Fred Flarsky, en otursförföljd journalist stöter på sin första kärlek Charlotte Field lyckas han charma henne. Det är bara ett litet problem – Charlotte är nu USA:s utrikesminister.      
RIG 46 – Seriestart Fredag 6 mars kl 21:00  (Viasat Film Premiere HD)
En död kropp har flutit iland på den skotska kusten. Upptäckten gör att polisen börjar tro på Petras berättelse om vad som försiggick på oljeriggen och att kroppen kan tillhöra hennes bror.
Här hittar du kanalerna      
Viasat Film Premiere HD – 110
Viasat Film Action HD – 111
Viasat Series HD – 112
Viasat Film Hits HD – 113
Viasat Film Family - 114
Vem kan ta del av frivisningen?
För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital TV-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital TV-mottagare i din TV.
Du kan även se frivisningen om du inte har ett abonnemang hos Sappa, om du har en tv med inbyggd kabel-TV box. Du behöver då göra en digital kanalsökning för att få in vår digitala kanallista. Efter det kan du se vår frivisning.
Gör en kanalsökning via DVB-C med Sappas värden. Uppge följande: 
Frekvens: 306 MHz 
Symbolhastighet: 6.875 MS/s 
Modulation: 64 QAM 
Nätverkssökning: JA, 100
Fungerar det inte som det ska? Ring oss på 0774-444 744, så hjälper vi dig!
Vill du fortsätta se Viasat Film efter frivisningen?  
Håll utkik på vår erbjudandesida för att se om det finns något erbjudande på Viasat Film som kan passa dig! Se våra erbjudanden.
Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Frivisning av V series & film

Gillar du också film och serier? Nu får du tillgång till hela kanalpaket V series & fIlm mellan 12-18 oktober, helt kostnadsfritt. Se Le Mans '66, Jojo Rabbit, Zombieland: Double Tap, My Dead Ex och mycket mer.