Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Allsvenskan

Följ Allsvenskan och mängder av mer sport och underhållning med discovery+ Sport Premium! Se på svensk fotboll, världseliten i golf, tennis, cykel eller välj bland en massa mysiga realityserier.

BESTÄLL DISCOVERY+

Var med i tävlingen om två matchbiljetter

Beställ discovery+ Sport Premium (med eller utan eventkanaler) innan den 25 mars för att vara med i utlottningen av 2 matchbiljetter till IFK Göteborgs premiärmatch — när de möter Djurgårdens IF hemma på Gamla Ullevi 1 april.

När du genomfört ditt köp är du automatiskt med i tävlingen. Vinnaren kommer att meddelas på mejl, kontrollera din mejladress i kassan.

Välj paket med eller utan eventkanaler

Streaming och linjära eventkanaler

Om du beställer discovery+ Sport Premium inkl Eventkanaler kommer du kunna se livematcher från Allsvenskan på linjära kanaler i en digitalbox eller TV-modul från Sappa. Det innebär att du har nio kanaler som tänds upp vid de tillfällen då matcher sänds. Vi rekommenderar det här paketet för dig som redan har TV-utrustning, då du kan se fotbollen på alla tänkbara sätt utan extra kostnad — både streamat i discovery+-appen och direkt i din TV.

Bara streaming

För dig som inte har någon TV-utrustning sedan tidigare, eller inte är intresserad av att se Allsvenskan på något annat sätt än via streaming, passar paketet discovery+ Sport Premium utan eventkanaler. Du får exakt samma innehåll i disocvery+-appen, men inte de linjära kanalerna.

Välj paket

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281