Sappa erbjuder fler tjänster!
15 oktober, 2015

Sappa erbjuder fler tjänster!

Kategorier: Bredband

Nu är tiden äntligen här då vi mycket stolta även kan erbjuda våra kunder Sappas kundlojalitetscenter till er som vill ha bredband! Vi kommer nu att i ett högt tempo bygga ut och erbjuda Sappas bredband- och fasta telefonitjänster i vårt nät över landet.

När kan jag köpa bredband av Sappa?

Så fort det finns en möjlighet att leverera bredband hem till dig låter vi dig veta! Vi kommer att skicka information direkt till dig när bredbandet har nått in i just ditt nät och din fastighet så du utöver att köpa tv av oss, även kan köpa bredband och fast telefoni. 

Jag vill ha Sappas bredband där jag bor nu! Vad göra?

Prata med din fastighetsägare eller förening och be att de ringer våra säljare på 031-774 10 40 så fixar vi det så fort benen bär!

Hur ser Sappas bredbandstjänser ut?

Vi kommer att erbjuda ett flertal olika hastigheter till schyssta priser. Du kan läsa mer om det här www.sappa.se/bredband/abonnemang. När bredbandet nått din fastighet så kommer du få en utförlig och tydlig information om vad vi erbjuder just där du bor, så håll ut!

Vill du veta mer?

Har du fler frågor eller funderingar kring vårt bredband och fasta telefonitjänster? Eller kanske bara vill prata en stund? Ring oss gärna på 0774-444 744, mejla oss på hej@sappa.se eller så når oss via sociala medier på @sappatvsomduvill. Välkommen!