Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Aktivera dina tjänster

Kom igång med dina tjänster från Sappa.

1. Aktivera dina tjänster

Genom ett gruppavtal har du tillgång till ett kollektivt utbud av en eller flera tjänster från Sappa. Att aktivera din(a) tjänst(er) tar bara några minuter.

Genom att registrera dina uppgifter med både mejldress och telefonnummer, får du möjlighet till bästa möjliga support! Till exempel kan vi då göra utskick till dig med driftinformation som berör dina tjänster eller informera om det är en kostnadsfri visning av TV-kanaler som du kan få ta del av. Dessutom kan vi ge dig relevanta förslag på hur du kan förbättra ditt utbud.

AKTIVERA

2. Få tillgång till eventuell utrustning

För vissa av våra tjänster krävs utrustning (t.ex. router, TV-box) för att nyttja tjänsterna.

- I vissa fall beställer du hem utrustningen själv (kostnadsfritt). Det gör du i samma formulär som du aktiverar tjänsten via här. Välj utrustning genom att klicka i checkboxen i aktiveringen. Leverans av utrustning hem till dig tar cirka 3 arbetdagar.

- I vissa fall får du din utrustning direkt av föreningen/fastighetsägaren.

Hur utrustningen levereras till dig beror på vilket gruppavtal din förening/fastighetsägare har med Sappa, den informationen bör ha nått dig i information från oss eller fastighetsägare inför driftstart.

Oavsett hur du får din utrustning följer det alltid med manualer till vår utrustning, så att du enkelt kommer igång med dina tjänster. Våra manualer och guider finns även här.

3. Klart!

Yes! Nu kan du nyttja dina tjänster från Sappa. Surfa loss, titta på TV eller ringa långa samtal.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281