Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Om oss

Nyfiken på vårt bolag och vad vi erbjuder? Här hittar du information om oss.

Sappagruppen

Vår koncern Sappa Holding AB, eller Sappagruppen som vi oftast säger, består av flera bolag i telekombranschen som verkar inom en rad olika affärsområden. Företagen består av Sappa, Omsorgsportalen, Svenska Cantab, Bitcom, Seths Fiber & Telekom AB och Seths Open Network. Sappagruppen ägs i sin tur av Pamica Group AB.

AB Sappa

Sappa

Göteborgsgrundade Sappa har varit verksamma i över 30 år och är sedan en lång tid tillbaka en av fem nationella telekomoperatörer med alla relevanta TV-programrättigheter och bredbandstjänster på den svenska marknaden. I produktportföljen finns även en rad tilläggstjänster som streaming från olika leverantörer (däribland vår egna playtjänst Sappa Play), internetsäkerhet, wifi-utrustning och telefoni.

Bolaget levererar tjänster till nära 500.000 hushåll från Jokkmokk i norr till Ystad i söder. Bland Sappas kunder finns alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner.

Genom flexibla lösningar, kundfokus och snabbrörlighet vill Sappa utmana branschen och erbjuda konkurrenskraftiga produkter.

Svenska Centralantenntekniker AB

Svenska Cantab

Svenska Cantab med placering i Gävle, har i över 30 års tid försett villor, brf:er/bostadsbolag och dess boende i Gävleborgstrakten med TV och bredband genom nära samarbeten med de lokala energibolagen. Utöver att leverera stabila och prisvärda tjänster, utmärker sig bolaget med sin gedigna erfarenhet och starka lokalkännedom.

Cantab erbjuder en personlig och tillmötesgående support både digitalt och via besök i Gävle-butiken. Sen några år tillbaka är Cantab också en del av Sappas kundsupportteam, som specialiserar sig på näten i norra halvan av Sverige.

Cantab

Bredbandig IT Communication i Göteborg AB

Bitcom

Under tidigt 2000-tal startades Mölndalsbaserade bredbandsleverantören Bitcom med syftet att erbjuda nätverkstjänster till privatpersoner, företag och brf:er.

Idag finns Bitcom på många orter i Sverige och levererar tjänster både via fiber, fiberkoax och Ethernet. Produktutbudet består av bredbandstjänster till både det lilla och det stora företaget samt privatpersoner. Bitcom erbjuder också tilläggstjänster så som antirvirus, brandvägg, wifi-lösningar, fastighets- och datanät, fast IP och telefoni.

Tack vare Bitcoms mångåriga erfarenhet besitter bolaget en omfattande teknisk kompetens och erbjuder avancerade, kundanpassade lösningar. Bitcom värnar om det lokala och personliga kundbemötandet med hög tillgänglighet.

Bitcom

Seths Fiber & Telekom AB

Seths

Seths startade sin verksamhet redan 1975 och var en av de första som byggde kabel-TV-nät i Sverige på 80-talet. De var även tidiga med bredbandstjänster över kabel-TV på 90-talet, och senare över fiber, LAN och wifi på 00-talet.

De senaste åren har Seths expanderat till att bli en komplett leverantör av allt ifrån installation, service, jour och drift av bredband och TV, till byggnation av fibernät, bredbandsnät och wifi-lösningar.

Seths är ett lokalt bolag med säte i Mölndal, men med ett nationellt kontaktnät och vänder sig till allt ifrån företag och kommuner, till brf:er, bostadsbolag och samfälligheter.

Seths

Seths Open Network

Open Network

Seths Open Network startade när Seths blev drift- och kommunikationsoperatör i GothNets kabel-TV-nät i Göteborg. Sedan dess har företaget fortsätt att växa som kommunikationsoperatör även utanför Göteborgs gränser.

Idag fokuserar Open Network på att fortsätta bygga fiber till villor och flerfamiljsfastigheter i Västsverige, och agera kommunikationsoperatör för fiberföreningar och samfälligheter som väljer öppet nät för valfriheten.

Open Network

Omsorgsportalen AB

Omsorgsportalen

Omsorgsportalen, grundat 2018, samordnar den fibernätsburna transmissionstjänsten kallad det nationella Välfärdsbredbandet i Sverige. Detta görs i samarbete med privata och kommunala nätaktörer, med syfte att säkerställa uppkopplingen av välfärdsteknik i hemmet och åstadkomma en effektivare digitalisering.

Dessutom är Omsorgsportalen initiativtagare i att främja en privatmarknad för välfärdsteknik. Ett utfall av detta initiativ är skapandet av en samlad marknadsplats för välfärdstekniska tjänster från välkända leverantörer, som är tillgängliga för privatpersoner att tillhandahålla på egen hand.

Omsorgsportalen

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281