Frivisning av Comedy Central!
30 november, 2015

Frivisning av Comedy Central!

Kategorier: Frivisningar

Det händer mycket skoj på Comedy Central. Kanalen är laddad med komedi i alla former och har precis börjat sända dygnet runt, vilket ger plats för ännu mer humor i rutan. Vi firar detta genom att frivisa Comedy Central året ut på kanalplats 36.


Comedy Central på kanalplats 36

Du som har digital-tv från Sappa hittar automatiskt Comedy Central på kanalplats 36, dygnet runt och året ut! Frivisningen pågår från den 1-31 december 2015.


Mer om Comedy Central

På Comedy Central blandas stand-up med grymma serier. Varje vecka visas bland annat nya avsnitt av den satiriska serien South Park, där tittaren får följa fyra vanvördiga grundskoleelevers missöden i staden South Park i Colorado. Mycket mörk humor utlovas!

Självklart får även flera av världens bästa komiker plats på Comedy Central. Bland annat i programmet The Burn With Jeff Ross, där komikern Jeff Ross roastar alla politiker, skådespelare och artister som kommer i hans väg. I serien Inside Amy Schumer leder istället Amy Schumer oss genom både stand up och kul intervjuer med människor på stan.


Behåll Comedy Central efter frivisningen

Comedy Central ingår i våra kanalpaket Sappa Mycket, Sappa Mycket HD, Sappa Mest, Sappa Mest HD, MTV-paketet, Viasat Guld, Viasat Guld HD och Viasat Silver. Du kan också välja kanalen som en av dina favoriter i Sappa Fem eller Sappa Tio. Om du redan är kund hos Sappa, så loggar du in på Mitt Sappa för att lägga till kanalen i ditt abonnemang! Du som ännu inte är kund hos oss beställer enkelt kanalpaket och digitalbox här på vår webbplats, så är du igång inom ett par dagar.