History ger dig en fullspäckad frivisning!
22 februari, 2017

History ger dig en fullspäckad frivisning!

Kategorier: Frivisningar

Februri går mot sitt slut, men innan dess bjuder vi på frivisning av History mellan den 24 februari och 5 mars. Knappa in kanalplats 50 och se både nya premiärer och återkommande favoritserier! Mycket nöje. 

Höjdpunkter: 

"Hunting Hitler - Säsong 2" 
Lyckades Adolf Hitler överleva andra världskriget? I säsong 2 av den banbrytande serien ”Hunting Hitler” fortsätter experternas arbete med att klara upp en av det 20:e århundradets största gåtor. Serien undersöker bland annat nya teorier om Hitlers möjliga flyktväg och bjuder på exklusiva intervjuer med nyckelvittnen och släktingar till flera nazistledare. 
Premiär 26 februari kl 22:00 

”Forged in Fire”  
Här får vi följa några av de skickligaste vapensmederna i USA som möts i det ultimata testet av deras färdigheter. De ska smida några av världshistoriens mest ikoniska vapen. Dessutom får tittarna unika berättelser om vapnets ursprung och användningsområden. Domarpanelen består av ledande experter som följer, värderar och testar vapnen.
Tordsagar kl 22:00 

Ronnie O'Sullivan's American Hustle- Ny Serie”  
Snookerlegenden Ronnie O’Sullivan och sportjournalisten Matt Smith reser över Atlanten för att utforska Amerikas historia. Men de har en dold agenda: att hitta lokala biljardfantaster och försöka slå dem på deras egen hemmabana. Trots fem världsmästerskap är Ronnie relativt okänd i USA och uppdraget blir inte helt lätt.
Lördagar kl 22:00 


Vem kan ta del av frivisningen?  

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital TV-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital TV-mottagare i din TV.

Vill du ha tillgång till History efter frivisningen?

Vill du fortsätta se History efter frivisningen? Det går självklart att ordna! Kanalen ingår i följande paket: Sappa MestSappa mest HD Sappa MycketSappa TioSappa FemSappa Fakta och Sappa HD som du enkelt kan beställa inne på Mitt Sappa eller så kan du kontakta oss. Du når oss på hej@sappa.se eller 0774-444 744 och vi finns på plats alla dagar, året om 8-22.