AB Sappa expanderar och stärker sin närvaro i Västsverige
02 maj, 2017

AB Sappa expanderar och stärker sin närvaro i Västsverige

Kategorier: Om Sappa

Idag står det klart att Göteborgsbaserade telekombolaget AB Sappa förvärvar samtliga aktier i en strategiskt viktig aktör i Västsverige.

AB Sappa stärker nu sin närvaro i Västsverige då man förvärvar samtliga aktier i Hasteman Förvaltnings AB med 5 000 hushåll, kända för sitt välrenommerade tv- och bredbandsnät i Trollhättan, Ed, Vänersborg och Mellerud.

 “Som en del i vår strategi, för fortsatt tillväxt ser vi detta som en viktig affär med stor utvecklingspotential. Vi ser möjligheter och väljer att utmana med det som har betydelse – kundupplevelsen. Det är dags att låta fler kunder uppleva Sveriges kanske mest kundvänliga företag”  säger Hasse Svensson, VD för AB Sappa.

 AB Sappa närmar sig en årlig omsättning om 300 mkr och kommer med sina drivna medarbetare i spetsen fortsätta utmana telekomjättarna. Bolaget fortsätter att expandera verksamheten ytterligare från sina kontor i Göteborg, Karlstad och Solna.

 “Vi är väldigt glada över att AB Sappa tar över Hasteman. Det ska bli mycket spännande att följa Sappas utveckling i och med dess påhittighet, driv och fantastiska kundfokus"  säger Göte Emanuelsson och Sten Håkansson, Hasteman Förvaltnings AB.

 ----

AB Sappa ägs av finska Viria OY och omsatte 287 miljoner kronor under 2016.

För mer information:
Hasse Svensson
AB Sappa
hasse.svensson@sappa.se
+46 702 33 77 31

Göte Emanuelsson
Hasteman Förvaltnings AB
gote.emanuelsson@gmail.com
+46 705 87 08 50

Sten Håkansson
Hasteman Förvaltnings AB
sten.hakansson@dialect.se
+46 705 91 10 31