Så mycket bättre på TV4
18 oktober, 2018

Så mycket bättre på TV4

Kategorier: TV-program

Premiär för höstens lördagsunderhållning 

Äntligen är det dags igen! TV4:s populära musikprogram Så mycket bättre är tillbaka med en ny säsong. Se premiären av Så mycke bättre den 20 oktober kl 20:00 på TV4. I år får vi bland annat följa Charlotte Perelli, Christer Sjögren och Linnea Henriksson. 

Så mycket bättre  

Så mycket bättre är ett reality-program som visas på TV4. I programmet medverkar svenska artister som bor tillsammans under åtta dagar på pensionatet Grå Gosen på Gotland. Varje artist har en egen dag tillägnad sig och under dagen ska de andra artisterna framföra egna versioner av artistens låtar. Man får även en inblick i deras tid tillsammans. 

Alla artister i Så mycket bättre  

Den nioende säsongen av TV4:s Så mycket bättre ger dig en härlig blandning av artister. Rappare, dansbandssångare, popartister och mycket mer! Spana in årets alla artister för Så mycket bättre här nedan: 

Christer Sjögren
Christer Sjögren, 67 år
Sveriges dansbandskung Christer Sjögren har sålt över 13 miljoner album under sina 30 år som artist.

Charlotte Perelli 
Charlotte Perelli, 43 år
Schlagerdrottningen och Eurovisionvinnaren Charlotte Perelli har bland annat vunnit Melodifestivalen både 1999 och 2008. 

Stor
Ulises Infante Azocar, "Stor", 30 år
Rapparen som är mer känd under namnet "Stor" har släppt tre soloalbum och även skrivit musik till bland annat Linda Pira. 

Linnea Henriksson
Linnea Henriksson, 31 år
Sångerskan Linnea Henriksson tävlade i "Idol" 2010 och kom på fjärde plats. I år gjorde hon även VM-låten tillsammans med Gyllene Tider. 

Eric Gadd
Eric Gadd, 52 år
Soulartisten Eric Gadd har vunnit tre grammisar som årets artist 1991, 1993 och 1997. 

Louise Hoffsten
Louise Hoffsten, 52 år
Artisten Louise Hoffsten fick sitt genombrott 1993 och har sedan dess även medverkat i SVT:s "Stjärnorna på Slottet och TV4:s "Körslaget". 

Albin Lee Meldau
Albin Lee Meldau, 30 år
Årets doldis i Så mycket bättre är Albin Lee Meldau som är mest känd för sin låt "Lou Lou" som streamats 18 miljoner gånger på Spotify. 

Se så mycket bättre på TV4

Vill du också se Så mycket bättre? Med vårt instegspaket Sappa Alltid för 49 kr/mån får du tillgång till TV4 HD så du kan bänka dig framför lördagsunderhållningen. 

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till Sappa Alltid eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.