Free Solo på National Geographic
04 april, 2019

Free Solo på National Geographic

Nervkittlande höjder

Har du sett den omtalade Oscarsbelönade dokumentären Free Solo? Om inte har du chansen 7 april när den visas på National Geographic. Free Solo är både ett spännande och ett inspirerande porträtt av en idrottsman som överskrider vår förståelse för människors fysiska och mentala förmåga.

Se Free Solo på National Geographic 7 april kl. 15:00 eller 21:00.  


Handling

Alex Honnold är en av världens vassaste klättrare, men det finns en sak som skiljer honom från mängden. Han klättrar free solo, alltså helt utan rep.

Free Solo är en dokumentär om klättervärldens mest omtalade person som bokstavligen balanserar mellan liv och död när han ska försöka förverkliga sin stora dröm - att klättra den 900 meter höga vertikala bergsväggen El Capitan i Yosemite National Park, Kalifornien.

- Titel: Free Solo
- Genre: Dokumentär   
- Längd: 1h 40 min   
- Visas: 7 april 
- Tid: 15:00 och 21:00    
- TV-kanal: National Geographic HD (kanalplats 31)


Se Free Solo på National Geographic

Vill du kunna se Free Solo-dokumentären? Skaffa vårt kanalpaket Sappa Fem i 12 månader och få de första 6 månaderna för halva priset! Med Sappa Fem TV-paket väljer du själv ut dina tio favoritkanaler. Välj och vraka bland 90 kanaler! Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Sappa Play ingår

Via Sappa Play kan du streama live, kolla ikapp i sju dagar eller starta om ett pågående program via din mobil, dator och surfplatta. På respektive kanal ser du kanalens playfunktionalitet. Läs mer på sappa.se/play