Sommar med Ernst
22 juni, 2019

Sommar med Ernst

Kategorier: TV-program

Renoveringsprojekt på Österlen

I hela 11 säsonger har Ernst Kirschsteiger rest till olika platser runt om i Sverige och renoverat allt från bortglömda torp till bondgårdar. Den 27 juni är renoveringsproffset Ernst tillbaka med en 12:e säsong med inspiration och inredningstips. Se programmet varje torsdag hela sommaren på TV4.  

Handling

Vid Skånes sydöstra hörn, på vackra Österlen, tar Ernst sig an en bortglömd gammal bondgård på som är i stort behov av upprustning. Under åtta veckor arbetar han tillsammans med snickaren Marcus för att skapa ett härligt sommarboende med fokus på gemenskap och tradition.

Med innovation och tradition som ledord försöker Ernst även att fokusera på nya sätt att värna om natur och miljö i sitt arbete. I arbetet med bondgården tar han inspiration från naturen och ger naturmaterial som lera, kalk och sten en självklar plats i såväl renovering som inredning. På tomten anlägger Ernst ett stort trädgårdsland och han undersöker även möjligheterna med att skörda regnvatten och fördelarna med återbruk av material och möbler.

Titel: Sommar med Ernst
Säsong: 12
Premiär: 27 juni
Tid: 20:00
TV-kanal: TV4 och C More

Sommar med Ernst på TV4

Vill du se hela säsongen av Sommar med Ernst? Med vårt instegspaket Sappa Alltid ingår TV4. 

Vill du se streama programmet reklamfritt och dessutom få tillgång till fem populära filmkanaler? Beställa vårt kanalpaket C More Standard för endast 149 kr/mån helt utan bindningstid.  

Du kan logga in på Mitt Sappa för att välja ditt kanalpaket eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.