Kanalomläggning 4-6 november 2019
04 november, 2019

Kanalomläggning 4-6 november 2019

Vi uppdaterar vårt utbud! 

4-6 november 2019 gör vi en kanalomläggning i TV-nätet. Ingen prisjustering sker i samband med förändringarna. 

Förändring i Sappas utbud från 4 november: 

  • Viasat Ultra HD läggs till för koax-kunder med TV-modul och TV som stöjder Ultra HD. Kanalen kommer att finnas tillgänglig i kanalpaketen Viasat Sport, Viasat Film & Sport, Viasat Guld, Sappa Tio och Sappa Fem. Kanalplats 128. 

Vad händer under tiden vi jobbar med nätet?  
Det förväntas inte förekomma några störningar i TV-leveransen.

För dig som har kabel-TV/TV-modul

När och vad kommer att uppdateras?    
Vi kommer att uppdatera din kanalplatslista under måndagen den 4-6 november. Du som har Viasat Ultra HD i ditt utbud behöver göra en kanalsökning för att få tillgång till kanalen. 

Såhär här gör du som har en TV-modul:   
Det är viktigt att du gör en ny sökning på din TV så du har den rätta kanallistan. Du som har en TV-modul kan behöva hämta den nya digitala kanallistan själv. Titta hur du gör i manualen för din TV. Under sökningen kan du behöva ange följande värden: Frekvens: 306MHz, Symbolhastighet: 6,875, Modulation: 64 QAM, Nätverks-ID: 100 (om TV:n kräver denna info) eller 00100 om din TV kräver 5 siffror.

Har du frågor eller vill ha vår hjälp?   
Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns på 0774–444 744, hej@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22.