Nya öppettider för vår kundtjänst
01 september, 2020

Nya öppettider för vår kundtjänst

Kategorier: Information

Från och med den 1 september förändras öppettiderna på helgerna i vårt kundlojalitetscenter. Nu kan du kontakta oss 8-22 på vardagar och 8-18 på helger, men fortfarande varje dag, året om.

Vi fortsätter stolt att erbjuda branschens mest generösa öppettider, fast nu med lite mer ledighet på helgerna för våra härliga medarbetare. Vi hoppas att detta inte kommer att påverka dig som kund något nämnvärt, eftersom vi också noterat att få kontaktar oss på helgkvällar.

Kundservice är viktigt för oss

För dig som känner oss på Sappa är det förhoppningsvis inte en nyhet att vi arbetar aktivt med att ge våra kunder en bra upplevelse. Därför jobbar vårt kundlojalitetscenter mot målet att svara i telefon inom 60 sekunder, så att du slipper tråkiga telefonköer. Dessutom har vi inga knappval, eller vidarekopplingar — medarbetaren du hamnar hos hjälper dig hela vägen.

Kontakta oss

Du når oss fortfarande precis som vanligt på 0774-444 744, hej@sappa.se, @sappasomduvill på sociala medier och i chatten här på sappa.se. Vi svarar alla dagar, året om — nu på vardagar 8-22 och helger 8-18.