Premiär för Camilla Läckbergs Lyckoviken
10 oktober, 2020

Premiär för Camilla Läckbergs Lyckoviken

Nu kommer deckarförfattaren Camilla Läckbergs nya TV-serie, där vi följer polisen Johanna som återvänder till sin hemstad där hon snabbt blir indragen i en mordutredning. Se premiären på TV3 den 20 oktober, 21:00.

Handling

Förbjuden kärlek, stora svek och en mystisk mordgåta är stora teman för serien. Camilla Läckberg är Sveriges mest framgångsrika författare med över 22 miljoner sålda böcker världen över. Nu testar hon något nytt, som skapare Viaplays nya originalserie.

I Lyckoviken följer vi polisen Johanna som återvänder till lilla Hammarvik för sin mammas begravning, utan några planer på att stanna länge. Men en ung kvinna hittas död i bakluckan på en bil, och hon blir en del av utredningen. Finns det en seriemördare i det lilla samhället? I den lilla staden finns också Johannas ungdomskärlek Danne som nu är gift med hennes före detta bästa vän Pernilla. När de återförenas hamnar Johanna motvilligt i ett komplicerat triangeldrama.

I rollerna ser vi bland annat Disa Östrand, Martin Stenmarck, Alexander Karim, Linda Santiago, Christopher Vollter och Ella Rappich.

Titel: Lyckoviken
Säsong: 1
Genre: Drama, deckare
Antal avsnitt: 8
Premiär: 20 oktober 21:00
Kanal: TV3

Se Lyckoviken på TV3 eller Viaplay

Föredrar du att streama för att kolla på dina serier när det passar dig bäst, men har inte Viaplay än? Hos oss kan du beställa Viaplay som tilläggstjänst. Du kan se Lyckoviken om du har paketen Viaplay Film & Serier eller Viaplay Total. Är du sugen på att uppgradera ditt kanalutbud på TV:n också? Viaplay ingår till alla kanalpaket från V sport, series & film!

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar, året om.