Sport i maj
13 maj, 2022

Sport i maj

Kategorier: Sport

Finalernas tid är här - titlar ska vinnas!

SHL och Hockeyallsvenskan är klara och det innebär att det är dags för Tre Kronor att ta sig till Finland för att tävla om VM-medaljer. Dessutom är det är titel-chans för fler svenskar i Serie A och årets Speedway grand Prix! Missa inte heller Champions League-finalen mellan Liverpool och Real madrid den 28/5

Världsmästerskapet i ishockey för herrar 2022
Totalt kommer 64 spännande matcher äga rum under turneringen som spelas mellan den 13-29 maj i Finland. Hela 16 landslag medverkar i ishockey VM och kommer alla hinna med att spela sju matcher vardera under gruppspelet, där alla lag möter varandra. Se alla matcher på Viaplay. Urval av matcher kommer visas på TV6/V sport vinter.

Gruppspelsmatcher:

‍14/5: Sverige-Österrike

15/5: Tjeckien-Sverige

17/5: Sverige-Storbritannien

18/5: Finland-Sverige

21/5: USA-Sverige

22/5: Sverige-Norge

24/5: Sverige-Lettland

Speedway Grand Prix  
Svenska medaljhoppet, Fredrik Lindgren, en av 15 åkare gör upp om titeln i årets Speedway Grand Prix.  Discovery+, och Kanal 9 är hemmaplan för racen!

Två viktiga race i maj:

14 maj: FIM Speedway GP i Polen, Warszawa - Kanal 9 direktsänder

28 maj: FIM Speedway GP i Tjeckien, Prag - Sänds på Discovery+

Serie A ska avgöras
Det återstår endast två omgångar kvar av Italiens Serie A.
Blir det Milan som tar hem titeln eller kan Inter utmana under de två kommande söndagarna?

2022-05-15 

15:00 - Cagliari vs Inter 
18:00 - Milan vs Atalanta

2022-05-22 

15:00 - Inter vs Sampdoria
18:00 - Sassuolo vs Milan

%MCEPASTEBIN%
Obegränsat med filmer och serier!
Gillar du också film och serier? Nu får du tillgång till hela kanalpaket Viasat Film mellan 9-15 mars, helt gratis. Fem renodlade filmkanaler - genrer och utbud för hela familjen - sändning dygnet runt.
Höjdpunkter under frivisningen
Frivisningen av Viasat Film bjuder på en vecka med förstklassig underhållning. Allt ifrån action till drama, romantik och spänning. Här nedan tipsar vi om några utvalda favoriter under veckan:
The Bond Collection
Det är Bond-månad på Viasat. På kanalen Viasat FIlm Hits visas Bondfilmer varje dag, dygnet runt. Det är helt enkelt det bästa sättet att ladda upp inför den senaste 007-filmen "No Time to Die", som har biopremiär senare i vår.
 
Long Shot – Fredag 13 mars kl 21:00  (Viasat Film Premiere HD)
När Fred Flarsky, en otursförföljd journalist stöter på sin första kärlek Charlotte Field lyckas han charma henne. Det är bara ett litet problem – Charlotte är nu USA:s utrikesminister.      
RIG 46 – Seriestart Fredag 6 mars kl 21:00  (Viasat Film Premiere HD)
En död kropp har flutit iland på den skotska kusten. Upptäckten gör att polisen börjar tro på Petras berättelse om vad som försiggick på oljeriggen och att kroppen kan tillhöra hennes bror.
Här hittar du kanalerna      
Viasat Film Premiere HD – 110
Viasat Film Action HD – 111
Viasat Series HD – 112
Viasat Film Hits HD – 113
Viasat Film Family - 114
Vem kan ta del av frivisningen?
För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital TV-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital TV-mottagare i din TV.
Du kan även se frivisningen om du inte har ett abonnemang hos Sappa, om du har en tv med inbyggd kabel-TV box. Du behöver då göra en digital kanalsökning för att få in vår digitala kanallista. Efter det kan du se vår frivisning.
Gör en kanalsökning via DVB-C med Sappas värden. Uppge följande: 
Frekvens: 306 MHz 
Symbolhastighet: 6.875 MS/s 
Modulation: 64 QAM 
Nätverkssökning: JA, 100
Fungerar det inte som det ska? Ring oss på 0774-444 744, så hjälper vi dig!
Vill du fortsätta se Viasat Film efter frivisningen?  
Håll utkik på vår erbjudandesida för att se om det finns något erbjudande på Viasat Film som kan passa dig! Se våra erbjudanden.
Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Frivisning av V series & film

Gillar du också film och serier? Nu får du tillgång till hela kanalpaket V series & fIlm mellan 12-18 oktober, helt kostnadsfritt. Se Le Mans '66, Jojo Rabbit, Zombieland: Double Tap, My Dead Ex och mycket mer.