Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

discovery+

discovery+ erbjuder ett brett utbud av TV-program, sport och exklusivt innehåll. Det är definitivt en streamingtjänst som är värd att överväga för alla som är intresserade av Allsvenskan, golf, tennis, cykling, reality-TV, dokumentärer eller matprogram.

discovery+ är en streamingtjänst som har tagit världen med storm sedan den lanserades i januari 2021. Tjänsten erbjuder ett brett utbud av program från Discovery Networks, inklusive Discovery Channel, Animal Planet, TLC, HGTV, Food Network och många fler. Dessutom har discovery+ ett attraktivt utbud av sporträttigheter – som Allvenskan och Superettan, PGA Tour och Tour de France. Streamingtjänsten uppdateras också varje månad med nya originalprogram och exklusivt innehåll som endast finns tillgängligt på discovery+.

Sport: Allsvenskan, PGA Tour och mycket mer

discovery+ är hemmet för svensk fotboll, här ser du både Allsvenskan och Superettan. De har dessutom fler stora sporträttigheter, som PGA Tour, Tour de France, ATP Touren och all annan sport som sänds på Eurosport-kanalerna. De kommer också stå för sändningarna från OS 2024. Med paketet som innehåller TV4 Sport kan du dessutom livestreama TV4:s sportkanaler i discovery+-appen, vilket gör att du kan se UEFA Champions League SHL, LaLiga, Serie A med mera. Se alla discovery+ sporträttigheter nedan.

Allsvenskan på linjära eventkanaler

Streaming har absolut sina fördelar; möjligheten att se när du vill, på alla enheter och ta med dig matchen dit du är. Men för dig som föredrar den snabba liveupplevelsen utan fördröjning och vill ha enkelheten i att bara slå på TV:n, finns discovery+ eventkanaler som du kan se med Sappa som TV-leverantör. Beställer du paketet discovery+ Sport Premium inkl. Eventkanaler får du allt streamat innehåll (både underhållning och sport) plus åtta eventkanaler i din digitalbox eller modul, som är aktiva vid Allsvenska matcher.

Exklusivt innehåll

discovery+ producerar mängder av egna TV-serier, som du antingen ser bara på discovery+ eller på streamingtjänsten och Kanal 5. Deras största fokus ligger på reality-TV och dokumentärer. De ligger bakom flera stora succéserier som talkshowen BIANCA, THe Island Sverige, Alla mot Alla, Gränsbevakarna och Över Atlanten.

Brett utbud av underhållning

När det gäller innehåll finns det verkligen något för alla på discovery+. För fans av dokumentärer finns det ett brett utbud av program från Discovery Channel, inklusive populära serier som "Deadliest Catch", "Gold Rush" och "MythBusters". Animal Planet erbjuder en mängd olika program om djurliv, med allt från dokumentärer om lejon till serier om husdjur. TLC är hem för många realityserier, inklusive "90 Day Fiancé", medan HGTV är det perfekta stället för heminredning och renoveringar.

Vänligen acceptera marknadsföringscookies för att se den här videon

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281