Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

  ATP Tour

  Tävlingarna på ATP-touren delas upp i Grand Slam, som US Open, Wimbledonmästerskapen, Franska öppna och Australiska öppna

  Om ATP Tour

  En serie om 65 tennisturneringar för professionella manliga tennisspelare som spelas under hela året, och där resultaten ligger till grund för en rankning.Årets åtta bästa singel- och dubbelpar framträder i säsongens sista tävling; Tennis MAsters CUP. Av årets samtliga turneringar avgörs 52 utomhus och 17 inomhus. Trettioåtta av tävlingarna spelas på hard court, 25 på grus och endast sex på gräs. Omfattar de fyra största turneringarna, där 128 singelspelare och vardera 64 dubbel- och mixed dubbelpar tävlar om Grand Slam-titlarna. Grand Slam ger rankingpoäng, men räknas inte som ett ATP-evenemang.

  • Australiska öppna: en internationell turnering i Australien. Den är en av de fyra internationella Grand Slam-turneringarna och avgörs årligen under två veckor i slutet av januari och i början av februari på hard court-banor i Melbourne.
  • Franska öppna eller Championnats Internationaux de France som är det officiella namnet består av matcher som årligen spelas under drygt två veckor i slutet av maj och i början av juni.
  • Wimbledon: den äldsta av de fyra Grand Slam-turneringarna. Wimbledonmästerskapen avgörs varje år i juni/juli på gräsbanor. Turneringen spelades första gången 1877. Evenemanget följdes då av några hundra åskådare. Nuförtiden följs turneringen årligen av cirka en halv miljon åskådare på plats och miljontals TV-tittare världen över.
  • US Open: en klassisk tennistävling som sedan 1978 spelats på hard court-banor utomhus i Flushing Meadows, Queens, New York. Tävlingen tillhör de fyra Grand Slam-turneringarna. US Open spelades första gången 1881 på herrsidan, och 1887 på damsidan.

  Streama hos discovery+

  Livestreama eller kolla ikapp på alla evenemang under ATP Tour med discovery+! Utöver tennisen kan du hos discovery+ se alla deras underhållningsprogram, Allsvenskan och Superettan, mängder av golf, cykel och andra sporter – beroende på vilket paket du väljer.

  1. discovery+ Sport: Det billigaste alternativet för att se ATP Tour. Då får du dessutom golf som PGA Tour, cykeltävlingar som Giro d’Italia och massa annan sport från Eurosport och dessutom all underhållning.
  2. discovery+ Sport Premium: Allt som ingår i ovanstående paket plus Allsvenskan och Superettan. Lite dyrare paket, men helt klart värt det om du gillar både fotboll och golf!
  3. discovery+ Sport Premium + C More Sport: Allt innehåll i Sport Premium plus möjligheten att livestreama C Mores sportkanaler, där bland annat SHL och Hockeyallsvenskan sänds. Kanonpaket för sportfantasten.

  discovery+

  discovery+ är streamingtjänsten för dig som älskar sport, reality-TV, prisbelönta serier och gripande dokumentärer. Ta del av PGA Tour, Allsvenskan, Superettan och annan fantastisk sport.

  Läs mer

  © 2023 AB Sappa | org no. 556453-6281