Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Bundesliga

Med den klassiska avsparkstiden 15.30 på lördagar är Bundesliga en given hållpunkt för fotbollsfantaster, men likt Allsvenskan så är omgångarna ofta utspridda över veckosluten, med matcher på fredagskvällar samt lördags- och söndagseftermiddag. Många svenska fotbollsspelare har genom åren spelat i Bundesliga.

Bundesliga

Se stjärnspelare som Thomas Müller, Mats Hummels och Filip Kostic i en av europas största ligor. I Bundesliga gör 18 tyska klubbar upp om "Mesiterschalen" och dessutom så erhåller de fyra överst placerade lagen en Champions league-plats. Vilket lag ska utmana mesta mästarna Bayern München om nästa titel?

Streama och se Bundesliga på TV

  1. V premium: Med V premium får du film, serier och sport i världsklass! Njut av ett överlägset utbud av nya filmpremiärer, prisbelönta TV-serier och barnens alla favoriter. I våra sportkanaler erbjuder vi ett vasst utbud av livesport från världens bästa ligor och serier. Följ spänningen i Bundesliga, Premier League, NHL, UEFA Europa League, Formel 1 eller någon annan av de många sporträttigheterna. Viaplay ingår!
  2. V Sport: Här får du den bästa sporten från världens största ligor och serier. Njut av sport i världsklass med rättigheter som Bundesliga, Premier League, UEFA Conference League och UEFA Europa League, NHL, Formel 1, MotoGP och mycket, mycket mer. Dessutom ingår streamingtjänsten Viaplay med all sport och du kan självklart ta del av innehållet var och när du vill.
  3. Viaplay är Nordens främsta leverantör av digital underhållning i form av serier, film, sport och barnens favoriter. Viaplay ger dig din favoritunderhållning, oavsett var du befinner dig. Du kan se och uppleva hela säsonger av serier, det bästa innehållet för barn, marknadens största urval av nya storfilmer och livesport i världsklass – som Bundesliga, Premier League, UEFA, NHL och Formel 1.

Kommentarer och analyser från experter

Viaplay-teamet för Bundesliga består av bland andra: Henrik Strömblad och Claes Andersson.

Viaplay

Viaplay är Nordens främsta leverantör av digital underhållning i form av serier, film och barnunderhållning. Med Viaplay får du obegränsad tillgång till populära TV-serier, tusentals filmer, live-sport, barnens favoriter och mycket mer!

Läs mer

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281