Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Damallsvenskan

Upptäck bästa sättet att följa matcherna live — med kommentarer och analyser från Viaplays expertteam i studion.

Damallsvenskan

Damallsvenskan är Sveriges främsta fotbollsliga för damer och erbjuder spänning, skicklighet och fantastiska mål. Att kunna följa matcherna live är en viktig del av att vara en engagerad supporter eller bara en passionerad fotbollsfantast. Sändningsrättigheterna för årets säsong av Damallsvenskan finns hos Viaplay Group, som sänder matcherna på Viaplay och TV6.

Streama och se Damallsvenskan på TV

  1. Viaplay: Viaplay är en populär streamingtjänst som erbjuder en mängd olika sportevenemang. Här kan du streama alla Damallsvenskans 182 matcher och få tillgång till kommentarer, analyser och höjdpunkter. För att se Damallsvenskan behöver du abonnemanget "Viaplay Total", som ger dig tillgång till all sport — som bland annat Premier League, Formel 1, IndyCar och UFC — samt Viaplays stora utbud av filmer och serier.
  2. TV6: Varje ny omgång inleds med arenastudio och avslutas med ett magasin på måndagar med en livematch, genomgång av omgångens mål och höjdpunkter från Europas bästa damligor. Studioständningarna sänds både på Viaplay och linjärt på TV6.

Kommentarer och analyser från experter

Viaplays team för Damallsvenskan består före detta elitfotbollspelare, tränare och experter som kommer finnas med i studion genom hela säsongen. I teamet hittar vi Lovisa Giertta (programledare), Johanna Ojala (programledare), Bojan Djordjic (expert), Petronella Ekroth (expert), Saga Fredriksson (expert), Johanna Frisk (expert), Pär Lagerström (expert) och Henrik Strömblad (huvudkommentator).

Viaplay

Viaplay är Nordens främsta leverantör av digital underhållning i form av serier, film och barnunderhållning. Med Viaplay får du obegränsad tillgång till populära TV-serier, tusentals filmer, live-sport, barnens favoriter och mycket mer!

BESTÄLL

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281