Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Serie A

Serie A är den högsta divisionen i fotboll för herrar i Italien och precis som i La Liga så är det 20 lag som tävlar om seriesegern. I slutet av varje säsong så erhåller Italiens bästa klubblag den åtråvärda "lo scudetto". De tre lägst placerade lagen förvisas ner till Serie B.

Serie A

I Serie A huserar några av världens mest berömda klubblag, som Juventus, AC Milan och Inter. Tillsammans med Premier League, Bundesliga och La Liga så är Serie A top fyra av alla UEFA's ligor. Se spelare som Oliver Giroud, Ciro Immobile, Lautaro Martinez och Romelu Lukako bäras fram av den passionerade publiken i Serie A på TV4 Play.

Streama och se Serie A på TV

  • TV4 Play: Med nytt namn är TV4 Play är en populär streamingtjänst som erbjuder en mängd olika sportevenemang. Här kan du streama alla 364 Hockeyallsvenskan-matcher samt efterföljande slutspel och få tillgång till kommentarer, analyser och höjdpunkter. För att se alla Hockeyallsvenskan-& SHL-matcher behöver du abonnemanget "TV4 Sport Max", som ger dig tillgång till all sport — som bland annat SDHL, NFL, NBA, LALiga och Serie A — samt C Mores stora utbud av filmer och serier.
    Vill du se utvalda matcher från SHL, allt från Serie A och LaLiga samt hela utbudet av filmer och serier kan du välja det prisvärda och breda alternativet "TV4 Sport Stor".

Kommentarer och analyser från experter

Christopher Kviborg guidar dig genom TV4-sändningarna från Serie A.

TV4

TV4 Play är en egenutvecklad streamingplattform och utbudet inkluderar, förutom kvalitetsfilm och succéserier från hela världen, exklusiva sportsändningar från de bästa internationella ligorna.

Läs mer

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281