Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

HockeyAllsvenskan

HockeyAllsvenskan, tidigare Allsvenskan, är en professionell ishockeyliga och den näst högsta divisionen i svensk ishockey för herrar. Precis som i SHL så består serien av 14 lag som spelar 52 omgångar där man möter varje lag 4 gånger, två gånger hemma och två borta. I potten ligger en plats till SHL under följande säsong.

HockeyAllsvenskan

Precis som SHL så är starten av HockeyAllsvenskan ett tydligt hösttecken i september och slutspelet är ett lika säkert vårtecken från mars till maj. HockeyAllsvenskan är den näst största divisionen i svensk hockey för herrar och upplägget är nästan identiskt med SHL. 14 lag, 52 omgångar, slutspel om en åtråvärd SHL-plats och en tvekamp mellan de två lägst placerade lagen om fortsatt existens i ligan. Säsongen 24/25 blir mycket spännande då Djurgården storsatsar för att gå upp precis som Brynäs, HV71, Modo och Timrå gjort tidigare. Där kommer de slåss om SHL-biljetten mot IK Oskarshamn, AIK, Björklöven, Västerås och Södertälje. Kanske kan de även utmanas av nykomlingen VImmerby?

Streama och se SHL på TV

  • TV4 Play: Med nytt namn är TV4 Play är en populär streamingtjänst som erbjuder en mängd olika sportevenemang. Här kan du streama alla 364 HockeyAllsvenskan-matcher samt efterföljande slutspel och få tillgång till kommentarer, analyser och höjdpunkter. För att se alla Hockeyallsvenskan-& SHL-matcher behöver du abonnemanget "TV4 Sport Max", som ger dig tillgång till all sport — som bland annat SDHL, NFL, NBA, LALiga och Serie A — samt C Mores stora utbud av filmer och serier.
    Vill du se utvalda matcher från SHL, allt från Serie A och LaLiga samt hela utbudet av filmer och serier kan du välja det prisvärda och breda alternativet "TV4 Sport Stor".

Kommentarer och analyser från experter

TV4-teamet för HockeyAllsvenskan består av bland andra: Lars Lindberg, Fredrik Söderström, Kajsa Kalméus, Richard Hermansson, Björn Geijer, Stefan Klemetz och Jörgen Larsson.

TV4

TV4 Play är en egenutvecklad streamingplattform och utbudet inkluderar, förutom kvalitetsfilm och succéserier från hela världen, exklusiva sportsändningar från de bästa internationella ligorna.

Läs mer

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281