Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

UFC

UFC, som står för Ultimate Fighting Championship, är en ledande organisation inom mixed martial arts (MMA) och lockar fans över hela världen med sina intensiva och spännande evenemang. Med en rik historia och en imponerande lista av talangfulla fighters har UFC blivit ett globalt fenomen, som visar upp en mångfald av kampstilar och tekniker. Se UFC i Sverige hos Viaplay!

MMA: Den ultimata fighting-disciplinen

Kampsport har alltid fascinerat och engagerat människor över hela världen, med UFC (Ultimate Fighting Championship) som toppliga. MMA är en explosiv blandning av olika kampsportstilar som ger atleter från olika discipliner en arena för att tävla mot varandra buren "The Octagon." MMA kräver att fightern är strategisk, stark och mångsidig för att kunna använda sig av olika tekniker från kampsporter som boxning, brottning, jiu-jitsu och muay thai för att besegra sina motståndare.

UFC-säsongen

UFC-säsongen är inte uppbyggd på samma sätt som traditionella idrottssäsonger, som till exempel i fotboll eller basket. Det finns ingen specifik start- eller slutpunkt för säsongen, istället fortsätter UFC att organisera spännande matcher och evenemang för att tillfredsställa sina fans över hela världen, året runt. Här är några viktiga komponenter som formar UFC-säsongen:

  • UFC-evenemang: UFC arrangerar regelbundet stora evenemang, vanligtvis på helger, som innehåller flera matcher. Dessa evenemang äger rum över hela världen och kan vara allt från mindre lokala galor till stora internationella spektakel. Varje evenemang har ett nummer och ett namn, till exempel "UFC 264: McGregor vs. Poirier 3".
  • Matchkort och huvudevenemang: Varje UFC-evenemang har ett matchkort som består av flera matcher. Matchkortet kan inkludera underkort och huvudkort. Huvudevenemanget är den mest efterlängtade och högst rankade matchen på evenemanget. Det är vanligtvis en match mellan två kända fighters, ofta med betydelse för rankningar och titelbälten.
  • Ranking och titelmatcher: UFC har rankingsystem för varje viktklass och kön. Fighters rankas baserat på deras prestationer, inklusive vunna och förlorade matcher, motståndarnas styrka och nyligen uppnådda resultat. Titelmatcher äger rum när en nuvarande mästare möter en utmanare med hög ranking för att försvara sitt mästarbälte.

Se UFC i Sverige

Om du är en UFC-entusiast i Sverige och vill titta på de spännande matcherna, kan du streama det hos Viaplay. Med streamingtjänsten kan titta på UFC-evenemang live eller i efterhand. Viaplay finns på alla möjliga enheter — Apple TV, Smart-TV, mobil, surfplatta och på viaplay.se — så att du kan se på fighting när, hur och var det passar dig bäst.

För att se UFC behöver du abonnemanget Viaplay Total eller V premium, som är ett TV-paket där streamingtjänsten Viaplay ingår. Med båda paketen får du dessutom möjlighet att se all underhållning från Viaplay plus Premier League, Formel 1, NHL, Indycar, Damallsvenskan och massa mer sport.

Viaplay

Viaplay är Nordens främsta leverantör av digital underhållning i form av serier, film och barnunderhållning. Med Viaplay får du obegränsad tillgång till populära TV-serier, tusentals filmer, live-sport, barnens favoriter och mycket mer!

BESTÄLL

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281