Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

V sport, series & film

Ett bra val av TV- och streamingtjänst för sportfantaster som också vill ha tillgång till en mängd olika TV-program och filmer. Tjänsten erbjuder en mängd olika sportevenemang, TV-program och filmer. Med tillgång till ditt utbud genom Viaplay kan du dessutom fylla alla dina underhållningsbehov när och var du vill.

V sport, series & film är programbolaget bakom flera populära TV-kanaler och streamingtjänsten Viaplay, där du kan se en mängd olika sportevenemang, TV-program och filmer. Det är ett utmärkt val för sportfantaster som vill se sina favoritmatcher och även njuta av andra underhållningsalternativ. Här kommer vi att utforska funktionerna och fördelarna med V sport, series & film och varför det är värt att överväga för dina underhållningsbehov.

Sport

En av de främsta anledningarna till att välja premiumtjänsterna V sport eller V premium är för sportevenemangen. Du kommer kunna se en mängd olika sportevenemang, inklusive fotboll, ishockey, basket, tennis och mer. Du kan se flera stora ligor och turneringar, som UEFA Champions League, Premier League, Bundesliga, NHL och Formel 1. Programbolaget har också en mängd olika sportdokumentärer och analyser som ger en djupgående täckning av de senaste sportnyheterna och händelserna. Längre ner ser du samtliga av sporträttigheterna som du kan se på sportkanalerna eller streama på Viaplay.

TV-serier

Förutom sportevenemang erbjuder V sport, series & film även en mängd olika TV-program. Urvalet inkluderar både nordiska och internationella program så som Lyckoviken, The Blacklist och Vild Kärlek. I alla abonnemang ingår tillgång till Viaplay, så du kan komma ikapp på missade avsnitt eller binge-titta på hela säsonger.

Filmer

V sport, series & film har även ett stort urval av filmer. Tjänsten erbjuder en rad genrer, inklusive action, drama, komedi, dokumentärer och mer. Du kan hitta populära storfilmer som Bullet Train, Get Out, Hungerspelen och Everything Everywhere all at Once. Tjänsten har även ett urval av nordiska filmer, som Älska mig och Guldtransporten.

Streamingtjänsten Viaplay

Viaplay ingår oavsett vilket kanalpaket du köper från V sport, series & film, och då får du tillgång till ett innehåll som motsvarar det du har till din TV. Du kan också köpa endast Viaplay separat. Streamingtjänsten är tillgänglig på flera enheter, inklusive smartphones, surfplattor och smarta TV-apparater. Du kan också ladda ner program och filmer för att se offline.

V premium

Det största paketet från V sport, series & film, med all sport och underhållning. Både på TV och streaming.


MER INFO

V sport

Sportpaketet som ger dig allt sportinnehåll, som Premier League, Formel 1 med mera.


MER INFO

V series & film

Underhållningspaketet som ger dig mängder av film och serier, både nordiskt och internationellt innehåll.


MER INFO

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281