Utrustning  

Surfa snabbt med vårt riktigt kraftfulla bredbandsutrustning.

Sappa Wifi Router  

Genexis ED-500 är en mycket kompetent router. Enkel att hantera samtidigt som den är fullspäckad med senaste prestanda. Ger dig ett stabilt wifi för alla dina enheter i hemmet. Föräldrakontroll, enhetsstyrning, 2,4 & 5GHz band, 4X4 MIMO, band steering, AP roaming, airtime fairness är några av de många smarta funktioner du får.

Router ingår i tjänsten Sappa Wifi, 69 kr/mån.

Manualer & dokument     
Kom igång-guide
Produktblad

Sappa Wifi Extender/Repeater   

Genexis EX-400 blir en spegling av din router. Skillnaden är att denna kan du sätta närmre det område som har lite sämre wifi-täckning där hemma. Vips så har du superanslutning även där! Extender/Repeatern får automatiskt samma inställningar som din router har. Du behöver inte ställa in den alls mer än att para ihop den med din router. Sen är det bara att surfa.

Extender/Router ingår i tjänsten Sappa Wifi Extra, 29 kr/mån.

Manualer & dokument      
Kom igång-guide
Produktblad 



Bredband via kabel-TV?  

Arris TG2492S är ett snabbt och kraftfullt bredbandsmodem för kabel-TV-nät. Modemet har en inbyggd WiFi-router så att du enkelt kan komma igång och surfa trådlöst. Stödjer Wi-Fi standard 802.11a/b/g/n/ac. Lättadministrerade säkerhetslösningar så du kan surfa säkert. Vill du använda kabel finns det självklart 4 st nätverksuttag.

När du tecknar bredbandsabonnemang hos Sappa via kabel-TV-nät ingår ett bredbandsmodem i ditt abonnemang helt utan kostnad. Du lånar det enkelt och smidigt av Sappa under tiden du är kund till oss.

Manualer & dokument     
Manual
Produktblad

*Kostnadsfritt lån av modem under tiden du är kund.

Bredband via fiber?

Tecknar du bredbandsabonnemang via fiber ingår det vanligtvis en mediaomvandlare i din fiberanslutning och då ingår inte kabel-TV-modemet i ditt abonnemang. Mediaomvandlaren  kan kallas för många olika saker beroende på vilket stadsnät du tillhör men vanliga namn brukar vara CPE, mediakonverter, mediabox, fiberfördelare eller fiberdosa. Mediaomvandlaren brukar vara inbyggd i den enhet där fibern kommer in i din fastighet och sitter oftast på väggen med blinkande eller lysande lampor. Vänd dig till det stadsnät som du tillhör för att få veta mer om vilka funktioner din CPE har.

Frågor och svar om Sappas utrustning

Surfa med Sveriges kundvänligaste företag

Vill du ha riktigt snabbt internet hemma? Med Sappas bredband får du surf utan begränsningar.

Till bredband