Välj rätt bredbandshastighet

Vi tipsar dig hur du väljer rätt bredbandshastighet!

Hur många bor i hushållet?          

För att hitta rätt bredbandshastighet är det viktigt att veta hur många personer som ska dela på bredbandet. Är ni en stor familj eller bor du själv? Oftast behövs lite kraftfullare och snabbare bredband om man är flera som ska dela på bredbandet för att få den bästa uppkopplingen. 

Jämför våra bredbandshastigheter

Hur många enheter är uppkopplade samtidigt?           

Idag har de flesta hushåll flera enheter som är uppkopplade samtidigt. Allt ifrån bärbara datorer till surfplattor och smarta telefoner. Det är extra viktigt att tänka på att välja en högre bredbandshastighet om man vet att flera enheter ska använda samma bredband.  

Se våra bredbandsabonnemang

Hur ser användandet ut?           

- Om du använder ditt bredband mest för att surfa runt på sociala medier, onlineshoppa eller betala räkningar är behovet inte lika viktigt att ha den snabbaste bredbandshastigheten. 

Vårt tips:
 Bredband 100  

- Vill du eller hela familjen kunna spela onlinespel, streama filmer och serier på streamingtjänster och vara upplkopplad på flera enheter samtidigt är vårt tips att skaffa ett bredband med högre bredbandshastighet. På Mitt Sappa kan man alltid uppgradera till en högre hastighet. 

Vårt tips:  Bredband 100-1000