Hur går jag från pappersfaktura till något annat betalsätt?

På pappersfakturan finns en instruktion som gör att du själv kan byta till ett digitalt leveranssätt via antingen QR-kod, sms eller en webbplatslänk.

Genom din bank kan du även välja autogiro eller e-faktura.

Relaterade frågor

 • När ser jag min faktura?

  Vi skickar alltid ut ett mejl där vi informerar om att din faktura är skickad till din internetbank. Från att vi skickat filen till banken tills du ser den kan det ta upp till 24 timmar.

  Läs mer
 • Vad är One-Click Pay - Betalning via internetbank?

  One-Click Pay, e-faktura eller autogiro är olika sätt för dig att betala din digitala faktura som minimerar risken för misstag. One-Click Pay innebär att betalningen sker direkt via din internetbank.

  Läs mer
 • Om jag redan har autogiro, vad gör jag då?

  Du som redan i dag har autogiro behöver inte gör något. Ditt autogiro rullar på precis som vanligt med oss genom Billograms faktureringstjänst.

  Läs mer
 • Hur aktiverar jag en e-faktura?

  Efter att du fått din första faktura från oss kan du enkelt byta till e-faktura, du går då in på din internetbank och fyller i dina uppgifter enligt instruktionerna. Vårt avsändarnamn är Sappa/Billogram.

  Läs mer
 • Varför har Billogram dragit pengar från mig?

  Vi använder faktureringstjänsten Billogram för att skapa och skicka våra fakturor. Kontrollera om du har fått en faktura från oss skickad till din e-postadress eller via sms. Har du schemalagt betalningen via din internetbank dras pengarna på rätt dag från ditt konto.

  Läs mer