Varför gör ni prisjusteringar?

För att kunna erbjuda våra kunder kvalitativa tjänster är det viktigt att vi kontinuerligt gör tekniska arbeten för att stabilisera, stärka upp och driftsäkra våra nät. Dessa arbeten för att förbättra våra tjänster tillsammans med ökade distributions-, rättighets- och energikostnader gör att vi ibland behöver se över våra priser. Exempelvis kan det handla om ökade kostnader för att vi ska få leverera vår TV- eller bredbandstjänst i någon annans nät. 

Relaterade frågor

 • Vad är avstängningsavgift?
  Om vi på grund av obetald påminnelsefaktura behövt släcka din signal kommer du få en avstängningsavgift för de administrativa kostnaderna. Eftersom vi fakturerar i förskott kan avgiften släpa någon månad om signalen släcktes efter faktureringsdatum.  Läs mer
 • Jag har fått en faktura med ett minusbelopp, vad innebär det?

  Om du har fått en faktura med ett minusbelopp innebär det att du har pengar tillgodo hos oss som läggs på nästkommande fakturor.
  Om du har autogiro så betalas istället pengarna ut till dig senast vid nästa månadsskifte. Om du inte har autogiro men önskar på beloppet utbetalt är du välkommen att höra av dig till oss.

  Läs mer
 • Vad är leveransavgift?

  En leveransavgift är en avgift vi tar ut för leverans av TV-tjänst inom vissa nät. Denna avgift debiteras månadsvis.

  Läs mer
 • Min första faktura är dyrare än jag trodde. Varför?

  Vi har förskottsfakturering på Sappa, vilket innebär att du betalar för en månad framåt i tiden. På den första fakturan betalar du från dagen du skaffade ditt abonnemang, till sista dagen i nästkommande fakturaperiod. Eventuella kostnader för utrustning och startavgift tillkommer på din första faktura. 

  Läs mer