Vilket lösenord använder jag för att ansluta till enheten?

Din Extra-enhet blir en kopia av din router. Du kommer därför inte behöva göra några inställningar av den. Efter installering kommer din dator, mobil etc. själv välja om den vill kommunicera direkt med routern eller med extendern/repeatern.

Relaterade frågor

 • Hur funkar Sappa Wifi Extra?

  Extra-enheten kommunicerar med din router antingen via kabel eller trådlöst. När någon enhet i ditt nätverk är för långt ifrån routern ansluter den istället till Extra-enheten för att få bra signal.

  Läs mer
 • Vad är Sappa Wifi Extra?

  Sappa Wifi Extra är ett tillägg till ditt Sappa Wifi i det fall du önskar utöka räckvidden av din wifi signal. Tjänsten består av en repeater/extender som paras ihop med din router och gör att dina enheter kan kommunicera med denna istället för din router när avståndet börjar bli för långt till routern.

  Läs mer
 • Ska man välja trådlös anslutning eller en nätverkskabel mellan routern och extendern?

  Är avståndet mellan router och repeater nära kan du använda dig av trådlös anslutning. Är avståndet mellan router och extender lång behöver du dra en kabel emellan enheterna. Anledningen är att om signalen mellan router och extender blir svag blir också internethastigheten låg på de enheter som är anslutna till extendern.

  Läs mer
 • När ska man använda Sappa Wifi Extra?

  Du behöver en Sappa Wifi Extra-enhet när du har enheter som befinner sig så långt ifrån routern så din internethastighet till enheten blir låg. Placerar du extendern/repeatern mittemellan routern och enheten som får dålig täckning kommer du förbättra signalstyrkan och hastigheten för din enhet.

  Läs mer
 • Vad är den bästa placeringen av Sappa Wifi Extra?

  Det beror helt på hur just ditt hem ser ut. Men en generell regel är alltid att sätt den på mitten mellan placeringen av din router och där du vill förbättra wifi-signalen.

  Läs mer