Varför försvinner TV6 och/eller TV10 i mitt utbud?

Den 1 mars 2022 krypteras TV6 i vårt Digitalkort och i vissa utav våra basutbud. Det innebär att Digitalkort och berörda basutbud inte längre ger tillgång till kanalen. Istället har vi lagt till TV6 i många utav våra andra TV-paket. Den hittas bland annat i Sappa Mest, Sappa Mycket, Sappa Fem och Sappa Tio. 

Anledningen till förändringen är för att programbolaget NENT, som äger kanalen, valt att ompositionera kanalen som en sportkanal med många nya sporträttigheter — vilket i sin tur gör den till en betalkanal. 

Samtidigt har NENT också valt att ta bort TV10 i paketen V premium och V sport, för att dessa paket endast ska innehålla premiumkanaler. Om du har V premium eller V sport ingår även streamingtjänsten Viaplay, där du ändå fortsatt kan livestreama både TV10 och TV6. Om du inte aktiverat ditt Viaplay-konto gör du det här. 

Relaterade frågor

  • Kan jag se Champions League hos Sappa?

    Tyvärr har Telia, som numer äger C More, beslutat att UEFA Champions League endast skall tillgängliggöras för kunder som har avtal direkt med Telia eller C More.  Detta betyder att ingen annan operatör i dagsläget har tillgång till UEFA Champions league, vilket vi såklart beklagar.

    Läs mer
  • Varför kan jag inte se TV3 Sport HD längre?
    Leverantören NENT Group har valt att lägga ner kanalen. TV-innehållet som du kunnat se på TV3 Sport HD sänds nu på V sport extra, som ingår i flera av våra kanalpaket.  Läs mer