Säljer ni routrar?

Ja, det gör vi! 

Vi säljer två tjänster som heter Sappa Wifi och Sappa Wifi Extra. Med Sappa Wifi får du den kraftfulla routern Genexis ED-500, en webbplattform för att hålla koll på din Wifi-signal och hjälp från vår support som kan se över din uppkoppling och ge råd för att optimera den. Sappa Wifi Extra kan du sen lägga till för att få en extender/repeater som sprider vidare din Wifi-signal, vilket kan behövas om du bor i ett stort hem. 

Här kan du läsa mer om Sappa Wifi. 

Relaterade frågor

 • Kan jag få installationshjälp?

  Vi har digitala hjälpguider som tar dig igenom steg för steg hur din utrustning ska kopplas in. För att komma till guiderna tryck här. Om du ändå vill ha hjälp att utföra installationen hemma kan vi rekommendera Hemfixarna. Hemfixarna är en partner till Sappa som kan hjälpa till med de flesta installationer i hemmet.

  Läs mer
 • Hur kommer jag igång med mitt bredband?

  För att komma igång med ditt bredband så behöver du en nätverkskabel kopplad från din tjänstefördelare till din dator. I tjänstefördelaren finns det en LAN-port där bredbandet är aktiverat. För att få veta exakt vilken det är, ring till oss på 0774-444 744.

  Läs mer
 • Jag har beställt utrustning från er, när får jag det?

  Det brukar ta 2-4 arbetsdagar innan du får hem det du har beställt.

  Läs mer