Så skapar du ett smartare hem

Maximera dina smarta prylar och skapa ett hem som gör vardagen smidigare och säkrare.  

Ett hem som hjälper dig

När barnen kommer hem från skolan lyser lampan välkomnande i hallen. Och när du kliver in i köket efter jobbet väntar nybryggt kaffe. Belysningen i fönstena tänder sig när solen är på väg ner och du dimmar hela vardagsrummet med appen från soffan när kvällens film startar. Upplev känslan av ett hem där vardagens små sysslor flyter på automatiskt. 

Trygghet hemma och borta

Lampan tänds automatiskt när du ska till badrummet på natten, du får notis när barnen låser upp ytterdörren och kan se om du glömt stänga ett fönster. Använd smarta produkter för att ge dig lite extra trygghet i vardagen. Med appen Sappa Smarta Hem i din ficka kan du hålla koll på ditt hem när du är ute på äventyr. Fjärrströmbrytare

Koppla till kaffebryggaren för att slå på kaffet från sängen, eller till plattången för att kunna slå av om du glömde innan du gick hemifrån.

Läs mer


Smarta lampor  

Automatisera så att lamporna tänds lagom till att det blir mörkt på kvällen, så slipper du gå från rum till rum för att trycka på varje lampknapp.

Läs mer

Rörelsesensor  

Placera innanför dörren för att lampan ska tändas när du går in och skicka notis till familjen om att någon har kommit hem.

Läs mer